Diyarbakır'daki silahlı kavgada kahreden detay!

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden 5 kişiden 4’ünün köye hırsız girdiğini düşünerek dışarı çıkmaları ile kurşunların hedefi olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 21.08.2019 11:22 GÜNCELLEME 21.08.2019 12:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, eşi ile tartışan kadın babasının evine gitti. Yaklaşık 3 aydır babaevinde kalan kadının kocası, boşanmayı reddederek eşini almak istediğini kayınbabasına bildirdi. Olumsuz yanıt alan koca, yakınlarını da yanına alarak uzun namlulu silahlarla eşinin ailesinin evine baskın düzenledi. Uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda sesleri duyan komşular, köye hırsız girdiğini düşünerek dışarı çıktı. Dışarı çıkmaları üzerine kurşunların hedefi olan Aziz, Gökhan, Münevver ve Halise Narin hayatını kaybetti. Bu sırada çıkan çatışmada kurşunların isabet ettiği Edip Oğraş da olay yerinde hayatını kaybetti. Çatışmada 1’i ağır 8 kişi de yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Diyarbakır ve Silvan’daki hastanelere kaldırıldı. 

 

 

SALDIRIYA UĞRAYAN EV KURŞUN İZLERİ İLE DOLU

Öte yandan, saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Eşinden boşanmak istemesi üzerine gece saatlerinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda kadın ve ailesinin bulunduğu ev delik deşik oldu. Kurşun izleri dehşet anını gözler önüne sererken, köy sakinleri sinir krizleri geçirdi. 

 

 

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Recai 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik! Bilerek İsteyerek adam öldürmüşler.
    Cevapla
  • blob 4 yıl önce Şikayet Et
    uzun namlulu silah öyle mi? neden hala buna göz yumuluyor?
    Cevapla
  • Erol Ç. 4 yıl önce Şikayet Et
    Evliya Çelebî’ye göre Diyarbekir’in önemli bir özelliği de, şiddetin yoğun olduğu bir mekân olmasıdır. Ona göre Diyarbekir, “Kürt ve Türkmen bölgesi olduğundan dağ, bağ, tepe, uzak ve yakın yerlerinde halkı savaşmaktan ve kavga etmekten eksik kalmaz. Bu nedenle yetkin, usta cerrahları eksik kalmaz.”33 Burada cerrahlığın gelişmesini kavga ve savaşın çokluğuna bağlaması, dikkati çeken bir yaklaşım olarak gözükmektedir. Yorumsuz...
    Cevapla
  • PAŞA44 4 yıl önce Şikayet Et
    Cahillik diz boyu , Allah cc yardımcımız olsun..
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam adaleti sağlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor