127 general ve amiralin görev yeri değişti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla 127 general ve amiralin atama işlemleri gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre; 2. Ordu, 3. Ordu ve Ege Ordu komutanlığına atama yapıldı.

127 general ve amiralin görev yeri değişti!
127 general ve amiralin görev yeri değişti!
GİRİŞ 22.08.2019 04:31 GÜNCELLEME 22.08.2019 05:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 komutana yönelik atamalar yapıldı.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında alınan kararların ardından atama ve terfi işlemleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla gerçekleştirildi. Buna göre, Erdoğan imzasıyla general ve amirallerin atanmalarına yönelik karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bu kapsamda, Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 komutana yönelik atama işlemleri gerçekleştirildi.

Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, 3. Ordu Komutanı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Yavuz Türkgenci Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı, 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri ise Ege Ordu Komutanı oldu. Korgeneral Sinan Yayla ise vekaleten yürüttüğü 2. Ordu Komutanlığı görevine atandı.

ATAMASI YAPILAN GENERAL VE AMİRALLERİN TAM LİSTESİ... TIKLAYINIZ...

 

 

 

YORUMLAR 2
  • mustafa göktepe 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatanımıza milletimize hayırlı ugurlu olsun
    Cevapla
  • keke 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize helal süt emmiş vatan evlatları lazım.Devletini bayrağını seven ihanet etmeyen yeri geldiğinde canını verebilen evlatlar lazım...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?