İstanbul'un Sultanbeyli ilçesi Yakuphan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki kişi feci şekilde yaşamını yitirdi. Kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Feci kaza dakika dakika görüntülendi 

Sultanbeyli Yakuphan Caddesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre 34 RYY 42 plakalı kamyon sürücüsü M.T., kamyonun yanından geçmek isteyen motosikletli iki kişiyi ezdi. Olay yerinde hayatlarını kaybeden şahıslardan birinin Sadık Sarıdağ (27) olduğu öğrenilirken diğer şahsın kimliği henüz belirlenemedi. Kaza anı ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına dakika dakika yansıdı. 

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Galip 22.08.2019 14:29
    her zaman söylerim kaza maza diye bir şey yoktur şu hale bak nesi kaza bunun. aldırmazlık sabırsızlık bir şey olmaz aklı tedbirsizlik kuralsızlık dikkatsizlik acelecilik cahillik vurdum duymazlık vardır hepsi bu kaza deyip işi hallediyoruz. koca kamyonun sağından kapattığı yoldan geçmeye çalışıyor adeta intihar ediyor.İki saniye sonra ne olacağını bilmiyor. biraz yavaşlasa kamyonun geçişini beklese olmaz tabi yazık yazık bu akılla
  • Malkoçoğlu 22.08.2019 14:21
    Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm.. Onlar için yapacak hiçbir şeyimiz yok..Ancak hayatta olan milyonlarca motorsikletli için yapılacak çok şey var..Motorsiklet kullananlar önündeki aracın sağı solu hiç farketmez sığacağı boşluk buldumu dalıyor, o boşluğu da kendi hakkıymış gibi savunuyor.. Oysa ki, kullanabileceği tek alanın kendisine ait olan kısmı 4 tekerlekli araca ayrılan kısım kadardır, yani 1 tam şerit...Tabii ki bu arada diğer araçlarda yanından geçen motorsiklete cüssesi kadar değil, 1 tam şerit mesafede yanaşabilir..Bu konuda EGM, Sürücü kursları, Motorsiklet Federasyonu ve diğer Motorsiklet organizasyonlarına görev düşmektedir..Saygılar..
  • sinan 22.08.2019 14:12
    bu motorlara bir çözüm bulunmalı her yere giriyorlar. Arabanın kapısını açmaya korkuyoruz valla...
  • Dolapdereli Sabri 22.08.2019 13:47
    Motorsiklet kullanan arkadaşlara tavsiyem, kamyon ve tırlara fazla yanaşmayın. Özellikle kör nokta olan sağ tarafına hiç yanaşmayın, şöförün sizi görme ihtimali sıfır, sinyal verir ezer geçer. Allah rahmet eylesin.
  • HALK 22.08.2019 13:41
    kamyon şöförünün eğer sinyalde veriyorsa bence suçu yok
Daha fazla yorum görüntüle