Süleyman Soylu: Demokrasi truva atı değildir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden alınan Mardin, Van ve Diyarbakır’ın sözde belediye başkanları için, “Seçilmişlikten başka bir şey söylemiyorlar. Seçilmişlik elbette ki değerlidir ancak demokrasi bir truva atı değildir." dedi.

GİRİŞ 22.08.2019 11:46 GÜNCELLEME 22.08.2019 12:42
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kaçakcılık ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuştu.

Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden alınan Mardin, Van ve Diyarbakır’ın sözde belediye başkanları için, “Seçilmişlikten başka bir şey söylemiyorlar. Seçilmişlik elbette ki değerlidir ancak demokrasi bir truva atı değildir. Seçimler de hukuk mahkemesi değildir. Suçu işleyip seçime girerek yasalar karşısında aklanamazsınız. Sandık ayrıdır, mahkeme ayrıdır” dedi.

"Eğer dağda silahlı mücadeleyi evlatlarımız veriyorsa, sınır ötesinde bu ülkeye saldıranlara karşı can pahasına büyük bir mücadele veriyorsak bunu yapmak zorundaydık. Çünkü o teröriste moral de mama da o belediyelerden gidiyor."

Soylu ,"3 Belediye başkanını görevden aldık. Kanunların verdiği yetkiyi, yine kanunların verdiği sorumluluğu yerine getirmek için kullandık. Yanlış hiçbir şey yapmadık."

 

 

YORUMLAR 59
  • Bengü... 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu! Yürü bakanım......
    Cevapla
  • yigido 4 yıl önce Şikayet Et
    ula bir demokrasi. bir seçilmiş türküsü. sanki secilen suc islemiyor. zaten terörist bunlar. kanuna uygun olarak hepsini alacaklar ama zamanla. inşallah. amin.
    Cevapla
  • Mahsun 4 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşındayım. bugüne kadar gördüğüm İçişleri makamını hakkıyla dolduran en iyi bakan.. adam gibi adam, tam bir delikanlı bakan. İçişlerinde daha iyisini görmedik... Süleyman Soylu Allah başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Endr 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam denince akla ilk gelen isim Süleyman soylu
    Cevapla
  • Guaidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Problem yok vatandas yine ekremi ve Mansur u secer. Ne demisti esbaskan: bilsin ki ekrem ve mansur secilirse bizim sayemizde secilecek! Secenler utansin.
    Cevapla
  • cemil 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi oldu güzel oldu istedikleri buydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek