Diyarbakır'da minibüsü yakan terör yandaşları yakalandı

Diyarbakır'da yolcu minibüsünü, molotofkokteyli atarak yakan terör örgütü PKK/KCK yandaşı 2 kişi yakalandı. Eylem talimatını veren 1 kişi ise aranıyor.

Diyarbakır'da minibüsü yakan terör yandaşları yakalandı
Diyarbakır'da minibüsü yakan terör yandaşları yakalandı
GİRİŞ 22.08.2019 13:08 GÜNCELLEME 22.08.2019 13:08
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK/KCK yandaşları, dün gece Huzurevleri Mahallesi'nde seyir halinde olan 21 M 0052 plakalı yolcu minibüsünü durdurdu, ardından da molotofkokteyli atarak ateşe verdi. Minibüs yanarken, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eylemi Süleyman K.'nin talimatıyla Zana Ç. ve Devrim A.'nın gerçekleştirildiğini belirledi.

Polis, düzenlediği operasyonla Zana Ç.'yi Mezopotamya Mahallesi'ndeki evinin çatı katından kaçmaya çalışırken, Devrim A.'yı da Huzurevleri Mahallesi'ndeki evinde yakaladı.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin cep telefonlarında minibüsün yandığı anlara ait görüntüler bulundu. 

Polis, 2 şüphelinin kendilerini arayarak, eylem talimatını verdiğini söyledikleri Süleyman K.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfen güzel ifade alın. ifadede hepsi söyler. bir zamanlar suçluya sorardık lütfen söyle sen mi yaptın. simdi nerden nereye geldik. chp-hdp-ip-sp ortak ürünleri pkk kck . eştiğiniz kuyuda kalırsınız inşallah
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 4 yıl önce Şikayet Et
    idaaaaaam...
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Millete zarar verenlerin milletin parasıyla beslenilmemesi,bunlardan işgaliye kirası tahsili...
    Cevapla
  • Taha 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafir oğlu kafirlrden ve yakınlarından,tahrip ettiği malların bedelleri zorla tahsil edilmediği sürece daha çok tahribat yaparlar.Hukuksuzlarla,hukuken hesaplaşılmaz.Anladığı şekilde bedelini devletimiz hemen alsın.Çocuğunun kafir hain terörist olduğunu bildiği halde devlete bildirmiyor.Ceza onlara ödetilmeli.
    Cevapla
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçak vatansız yahudi köpeklerine ibret alem için büyük ceza verin acımasız devlet yeterince bu Soysuzlara müsabaka göstermesin sonuna kadar devletimizin arkasındayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı