İstanbul'da bir markette çalışma arkadaşının saldırısına uğrayan kadın o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Genç kadın, saldırganın serbest kaldıktan sonra tehditlerinin sürdüğünü belirtti.

Beylikdüzü’nde bir market çalışanı, kadın iş arkadaşının boğazını sıkıp yere attı, ardından da tekmeleyerek darp etti. Şüphelinin iş arkadaşını darp ettiği o anlar ise saniye saniye işyeri kamerasına yansıdı. 

Olay, Beylikdüzü’nde bulunan bir markette 7 Temmuz günü saat 11.30 sıralarında yaşandı. Bir market çalışanı ile aynı markette çalışan Azime T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sonrasında Azime T. aynı markette çalışan erkek tarafından saldırıya uğradı. Azime T’nin boğazını sıkıp yere atan saldırgan, yerde de tekmeleyerek darp etti. Yaşanan olayın ardından Azime T’nin şikayetçi olması üzerine çalışma arkadaşı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırganın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenilirken, yaşanan o anlar ise marketteki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin çalışma arkadaşının boğazını sıkıp yere attığı ve tekmelediği görülüyor. 

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Cansu 26.08.2019 19:05
    Ve yine serbest kaldı bu adam ve bunun gibiler yeter hapis cezası verin de yapmasınlar yeter
  • Ayşe 26.08.2019 10:57
    Ben bu olaya yakından şahit oldum, kasadan para aldığını fark ettiği için kadını darp ediyor, olayı da sosyal medyada anlatmış zaten açık açık bomboş yorum yapmadan gidin okuyun
  • SERKAN 26.08.2019 02:13
    Yokmudur bu kadıncağızın ailesinde bir delikanlı.Gidip O barbar,vahşi kaba adamdan hesap Sorup cezasını versin. Hangi sebeble olursa olsun bir bayana bu şekilde vahşice davranmak,onursuzluk ve alçaklıktır.
  • Ertuğrul18 25.08.2019 20:10
    Arkadaşlar ceza kanumuzu İtalya'dan almışız.Ne bekliyordunuz.Ancak Allah'ın koyduğu ceza kanunlarında gerçek adalet vardır.
  • Tahir 25.08.2019 19:16
    Nerde marketin sahibi görmüyor mu bunları
Daha fazla yorum görüntüle