Bekar olarak havalandılar, evli olarak indiler

Kapadokya bölgesinde, sıcak hava balonu ile gökyüzüne yükselen çiftin nikahları, şahitler huzurunda yerden yaklaşık bin metre yüksekte kıyıldı.

Bekar olarak havalandılar, evli olarak indiler
Bekar olarak havalandılar, evli olarak indiler
GİRİŞ 25.08.2019 11:36 GÜNCELLEME 25.08.2019 11:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hayallerini gerçekleştirmek üzere Ankara'dan Nevşehir’in Göreme beldesine gelen Nilgün Akkaş ve Volkan Yenen, kiraladıkları sıcak hava balonu ile birlikte sabah erken saatlerde Kapadokya semalarına yükseldi.

 

 

Yakınları, şahitleri ve nikah memuru ile birlikte bindikleri balon, beldedeki Güllüdere vadisinde kalkış yaparak yerden yaklaşık bin metre mesafeye çıktı.

 

 

Göreme Belediyesi nikah memuru Yaşar Can Demirezen tarafından kıyılan nikahta, gelin ve damat "evet" cevabını gökyüzünde verdi.

Nikah işlemlerinin ardından Demirezen, evlilik cüzdanını gelin ve damada teslim etti.

Damat Volkan Yenen, nikah töreni sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, törenin özel bir mekanda olmasını istedikleri için sıcak hava balonunu tercih ettiklerini söyledi.

Yenen, "Bu eşsiz coğrafyada gökyüzünde evlenmek harika, çok mutluyum. Bekar olarak gökyüzüne yükseldik, evli olarak yere adım atmak çok güzel bir duygu." dedi.

Gelin Nilgün Akkaş da sıcak hava balonu eşliğinde gökyüzüne yükselerek evlilik imzalarını gökyüzünde attıkları için heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

Akkaş, "Balon nikah, benim çocukluk hayalimdi. Gerçekleştiği için çok mutluyum. Çifte heyecan yaşadık. Hem evlilik hem balon turu heyecanı, bu deneyimi yaşamalarını kesinlikle herkese tavsiye ederim." diye konuştu.

Nikah memuru Yaşar Can Demirezen ise çiçeği burnunda çifti tebrik ederek, zaman zaman balon nikah talebiyle karşılaştıklarını, yeni evlenecek çiftlerin bu hayallerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla teklifleri geri çevirmediklerini söyledi.

Nikah merasimi için havalanan balon yaklaşık bir saat boyunca Kapadokya semalarında süzüldükten sonra Uçhisar beldesi yakınlarına iniş yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • MISAFIR 4 yıl önce Şikayet Et
    o balonu kiralamak 3000 avro allah akil fikir versin.bayagi bi fakirin karni doyardi o paraya.
    Cevapla
  • mahmut s. 4 yıl önce Şikayet Et
    kafayı yemeseydiniz iydi . belki lazım olıt
    Cevapla
  • AhmeT 4 yıl önce Şikayet Et
    Modada ve giyimde Avrupada'ki insanları geçtik.Onların giyimleri daha kapalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne güzel haber
    Cevapla
  • Uzman 4 yıl önce Şikayet Et
    İki gün sonra boşanmazsınız inşallah iyi temennilerimi iletmek isterim ama hiç bir nikah sade olandan evla değildir. Bu biraz şov vari olmuş medya vs vs boş işler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar