Ağacı kesmek isterken faciayı yaşadı

Kayseri'nin Develi ilçesinde kestiği ağacın üzerine düşmesi sonucu sıkışan 1 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ağacı kesmek isterken faciayı yaşadı
Ağacı kesmek isterken faciayı yaşadı
GİRİŞ 25.08.2019 12:23 GÜNCELLEME 25.08.2019 12:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Develi ilçesine bağlı Soysallı Mahallesi'nde Bünyamin T.'nin üzerine budama yaparken kestiği ağaç düştü. Ağacın dalları arasına sıkışan Bünyemin T., ihbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bünyamin T., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum yapmayın adm bahçesi varken agacı varken taş mı yaksın toprak mı yaksın sobada. Köylü kesim olarak mecbur kesiyoruz hayrımıza dıkmiyoruz zaten kesmek odun etmek için dikiyoruz. Agaclık alan bahce degil Dag taş olmalı meralar olmalı.
    Cevapla
  • nevzat 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam apartmanının önünde kaldırımdaki 70 cm çapındaki iki tane devasa ağacı kesti . Dört tane domates dikmiş onlara sebep, gölge yapmasınlar diye. Zaten apartman önü gölge domateste olmadı boş yere gitti canım ağaçlar. Bu ağaçları sabahın köründe belediye çavuşunun da gözetiminde kestiler. Elleri kırılsın inşallah.
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    budama mı,ağaçların yaş,yaprak ve meyve verdiği bir zamanda mı...budama ağaçlar yapraklarını döküp,kuru bir hale geldiği zaman yapılır bildiğim.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet denetiminde kesilicek ağaç ...ağacı kesmesinden hoşlaşmayalar kürdan kağıt mendil defter gazete ıı ne bilim hammade ağaç olan hic birşey almasin ozaman...... Unutmayın en fazla bu hükümet döneminde fidan ve ağaç dikilmiştir resmi ....nankör olmayın
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    ağaç kesen kim olursa olsun beter olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı