Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da konuştu

Başkan Erdoğan Trabzon'da halka hitap etti. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da konuştu
GİRİŞ 25.08.2019 18:20 GÜNCELLEME 25.08.2019 18:51
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Dört buçuk aylık bir aranın ardından Trabzon ile buluşmak bizi ayrıca memnun etti. Başlamadan evvel kahraman gelin şehitlerimize bir fatiha okuyalım. Hiçbir şehidimizin kahramanlığı, fedakarlığı Allah'ın izniyle boşa gitmemiştir. Gitmeyecektir. İşte 22 teröristi içeride ve dışarıda öldürdük. Ahdimiz var, kararlılığımız var. Ne dedik? İnlerine gireceğiz dedik. Giriyoruz.

 

 

Polisimizle, askerimizle, korucularımızla dağ tepe demeden bu mücadeleyi sürdürüyoruz, sonuna kadar da sürdüreceğiz. Tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Rabbim hepsini de muhafaza etsin diyorum.

"ONLARLA TEMASIMIZ OLAMAZ"

 

Bu örgütün meclisteki uzantılarına, temsilcilerine en büyük cevapları sandıkta vermeliyiz. İşte biz bu milletin alın teriyle kazandığı paraları Kandil'e gönderenlerden hesap sorduk ve onları görevden aldık mı? Aldık. Biz bunlarla dirsek temasına girmedik girmeyiz. Davetlerimize çağırmadık çağırmayız.

"AŞKI OLMAYANLAR ŞEHİR FELAKETİ YAŞARKEN ÖNCELİĞİ TATİLE VEREBİLİR"

Eğitimden sağlığa her alanda Trabzon'un çehresini değiştirdik. Her alanda cazibesi arttı ve artacak. Toplam 64 istasyondan oluşan 52 km'lik raylı sistemle şehir ulaşımında da yepyeni bir devrim yapmaya hazırlanıyoruz. Görüldüğü gibi Trabzon'un ülke ve bölgemizde hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. İstanbul'daki attığımız adımlar. Değerli kardeşlerim attığımız adımlar bütün bunlarla birlikte daha ileri seviyeye geleceğiz. Kardeşlerim lafla peynir gemisi yürümez. Biz bu millete aşığız. Aşkı ve davası olmayanlar şehir felaketin pençesinde kıvranırken önceliğini tatile verebilir. İşte İstanbul bunu yaşadı.

"SEN KİMİN YANINDASIN"

Erdoğan: "CHP, sen kimin yanındasın  Eğer 'Türkiye'nin yanında olduğunu' söylüyorsan, o zaman milletimize düşmanlık edenlerin yanında ne işin var "

CHP GÜNÜBİRLİK MENFAATLERİNİ VATANIN ÖNÜNE KOYARSA MİLLET TANIDIĞI FIRSATI GERİ ALMASINI BİLİR

CHP'den tek isteğimiz kendi günübirlik menfaatlerini değil vatanın tamamını, istiklal ve istikbalimizi ilgilendiren meselelerde savunmasıdır. Atatürk'ün dediği gibi Hattı müdafaa değil, sathı müdafa. Yoksa bu millet size verdiği fırsatları geri almasını da bilir.

EMİNE BULUT ÖRNEĞİ

İdam kararlarını ben tek başıma veremem. Meclisten geçecek. Oradan geçerse ben zaten onaylarım. Hele hele Emine Bulut kardeşimizin, hanımefendinin yaşadığı, artık bu ciddi bir vahşettir. Alçaklıktır. Ben babasıyla da görüştüm. Buna göz yummak, görmezden gelmek, hafife almak mümkün değildir. Bu konudaki çalışmalara ilişkin fikrimi ben hep söyledim. Meclisten geçer bana gelirse ben onaylarım.

ENFLASYON TEK HANEYE İNECEK

Enflasyon tek haneli rakama inecek. Bunun müjdesini veriyorum. Birçok sektörde yeniden yükselişe geçildiğini görüyoruz. Aynı şekilde devam edecek. Unutmayın hemşehrilerim. AK Parti varsa hizmet vardır. Bugün açılışını yaptığımız eserler bunun en basit örneğidir. Diyorum ki bir olalım, iri olalım, diri olalım hep birlikte Türkiye olalım. Ve birbirimizi Allah için sevelim.

YORUMLAR 77
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Japonyada idam var, AB de değiller, dünya ülkeleri ile de ticaretlerini sürdürüyorlar. Biz AB diye diye bütün değerlerimizden ödün verdik. Artık bu AB sözünden kurtulalım.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizi avrupa birliğine almayacaklarını herkes biliyor. Biz halk olarak da istemiyoruz, bunuda herkes biliyor. O zaman Ceza kanunu çok ama çok acil elden geçirilip idamı da içine ekleyerek cezaların caydırıcılığı olsun. Sevgili reis bekliyoruz.
    Cevapla
  • misafir6 4 yıl önce Şikayet Et
    AB denilen şey bize uymaz. Bizim özümüz sevgi, yardımlaşma, adalet üzerine. Bize giydirilen yargı gömleği ve beyinleri mankurt yargı mensupları değişmeli. yerli ve milli değerleri sahiplenen yargı istiyoruz. Yargının içi felaket; yargının halka bağımlı fakat tarafsız olması gerekir. Ali babanın çiftliği konumundan çıkmalı. Rum asıllı TC kmliği taşıyanların iyice araştırılması lazım. Herşeyi yapar bu hain kansız venizolos soyu.
    Cevapla
  • bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    idam gelsin,nafaka ömür boyu değil bir seneyle sınırlansın.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu meclisin içinde oturan yüzlerce şahsiyetten bir tanesi de çıkıpta bir önerge sunup bu idam konusunu tartışmaya veya oylamaya neden sunmaz anlamak mümkün değil, yazıklar olsun onlara, benim vatandaş olarak üzerlerinde hakkım var ise helal etmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor