Kayseri

Tuvalet penceresine sıkışmış halde yakalandı

08:59 26 Ağustos 2019 6 Yorum Var
Tuvalet penceresine sıkışmış halde yakalandı

Kayseri'de evine baskın düzenleyen polisten kaçmak isteyen zanlı, tuvaletin havalandırma penceresine çıksa da yakalanmaktan kurtulamadı.

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'yaralama ve mazot hırsızlığı' suçlardan hakkında 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Osman Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

KALDIĞI EVE BASKIN

Ekipler, Osman Y.'nin merkez Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Battalgazi Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda kaldığını belirledi. Bunun üzerine, apartmana giden ekipler Osman Y.'nin kaldığı giriş kattaki eve baskın düzenledi.

 

 

TUTUKLANDI

Baskından kaçmak isteyen Osman Y., tuvalette bulunan küçük havalandırma penceresine çıktı. Ancak buradan geçemeyip, sıkışan Osman Y., polis tarafından yakalandı. Sıkıştığı yerden çıkarılan Osman Y., sevk edildiği adliyede tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • salçao gelecükmü 4 yıl önce Şikayet Et
    bırakın orda kalsaydı keşke
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • görele 4 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız erkek ile hırsız kadının irtikâb ettikleri suça bir karşılık ve Allah tarafından insanlara ibret verici bir ukubet olmak üzere ellerini kesiniz. Allah azîz ve hakimdir /mutlak galiptir, tam hüküm ve hikmet sahibidir."(Maide, 5/38)
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Şak a gibi yine polisimiz kurtardı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanun seni delikte sıkıştırdı.
    Cevapla
  • yüreğirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hdpchpkk bu resmi alır insanlar zulüm görür diye servis ederler resmi :)) Allah cc devletimiz e zeval vermesin Amin Ecmain
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.