Emine Bulut'un katili Fedai Baran hapiste öldürüldü mü?

Emine Bulut'un boğazını keserek katleden cani Fedai Baran öldürüldü iddiası ortaya atıldı. "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" diyerek eski eşini çocuğunun önünde öldüren Fedai Varan yani Emine Bulut'un katili hapiste öldürüldü mü?

Emine Bulut'un katili Fedai Baran hapiste öldürüldü mü?
Emine Bulut'un katili Fedai Baran hapiste öldürüldü mü?
GİRİŞ 27.08.2019 08:13 GÜNCELLEME 27.08.2019 08:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fedai Baran öldürüldü mü? 18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'nde bir restaurantta eski eşi ile bir araya gelen ve 10 yaşındaki kızı önünde Emine Bulut'un boğazını keserek öldüren katil zanlı olayın ardından yakalandı.

 

 

250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen katil koca, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine sakin bir mizaçla "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi. Emine Bulut'un katili Fedai Varan hakkında canavarca hisle tasarlayarak insan öldürme suçundan iddianame hazırlandı ve ağırlaştırılmış müebbet cezası istendi.

FEDAİ VARAN HAPİSTE ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI!

 

 

İddiaya göre Fedai Varancezaevinde şişlenerek öldürüldü. Fedai Varan öldü iddiası hakkında yapılacak açıklama bekleniyor.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fedai Baran, ifadesi ortaya çıktı. 

"Eski eşim ve çocuğumla lokantada bir araya geldik. Önce konuştuk. Ardından tekrar başka biri ile evlenip evlenmeyeceğini, böyle bir şey duyduğumu söyledim. Kendisi de bana evleneceğini beyan etti. Ardından çocuğumun velayet konusunu konuştuk. Ancak kendisi bana çocuğumun yanında hakaret etti, küfür etti. Ben de sinirlenerek sürekli yanımda gezdirdiğim bıçakla, önce karın kısmına vurdum. Ardından benim boğazıma sarılarak bağırmaya başladı, ben de vücudunun değişik bölgelerine bıçak vurup, lokantanın önünde bulunan taksiye binerek kaçtım. Burada polis ekipleri yakaladı."

YORUMLAR 6
  • CARESIZ KADINLAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya kadini sucluyor onu gormuyomusunuz kendine sebep cikariyor insan yavrusu canavar idam etmezler sonrada adalet diye gezinirler bence bu pis dunyada adalet diye bisey yok cocuklar ANNE OLME DIYE YALVARIRLAR OCANI OLECEK OLECEK BUDUNYADA YASAMIYCAK
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Temennimiz gebermesi yönündedir. İnşallah en kısa sürede oğazına çalınan bir bışağın elinden hayatını verir. Türkiye'de idam şarttır. Bir insanın hayatını alabilen bir insan, Hayatını vererek cezasını çekmeli. İnşallah ölüm peşindedir.
    Cevapla
  • Aysu Ateş 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşAllah gebermiştir pis cani.Gebermediyse de idam şart oldu.Kısasa kısas.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Idam idam idam.. İstiyoruz. Böyleleri nefes aldıkca adaletten söz etmek, madur olanla alay anlamına gelir. Kısas, esas anlamda hakkı temsil eder.
    Cevapla
  • Yistif - Rize 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölmüştür inşallah. Allah onun cezasını o taraf da her türlü verir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler