Savcı Emine Bulut'un katiline indirim uygulanmasın dedi

Emine Bulut'u öldüren kocası haksız tahrik indiriminden faydalanmak için karısını suçladı ancak savcı iddianamede indirim yapılmamasını talep etti.

Savcı Emine Bulut'un katiline indirim uygulanmasın dedi
Savcı Emine Bulut'un katiline indirim uygulanmasın dedi
GİRİŞ 27.08.2019 09:52 GÜNCELLEME 27.08.2019 09:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Kırıkkale'de bıçaklanarak öldürülen ve bıçaklandıktan sonra görüntüleri ile toplumda infial yaratan Emine Bulut cinayetinin iddianamesinin detayları belli oldu.

 

 

İddianamede Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan'ın haksız tahrikten faydalanmak için Bulut'a karşı kullandığı suçlayıcı ifadelerin yalan olduğu da ortaya çıktı.

ÇOCUĞUMLA GÖRÜŞTÜRMÜYOR YALANI

 

 

2013'te boşandıktan sonra Emine Bulut çocuğunun velayetini aldı. Fedai Varan ise ayın ilk haftası ve son haftası ile temmuz ayında çocuğuyla görüşme hakkına sahip oldu.

İddianamedeki Whatsapp kayıtlarına göre çocuk cinayetten önce de babanın yanındaydı. Bu durum da Fedai Varan'ın çocuğumla görüştürülmüyorum ifadesinin yalan olduğunu ortaya çıkarıyor.

HAKSIZ TAHRİKTEN YARARLANMAK İSTEDİ

Verdiği ifadede de velayet nedeniyle tartıştıklarını Emine Bulut'un kendisine hakaret ettiğini ve yanındaki bıçakla saldırdığını söyleyen Fedai Varan'ın çocuğuyla görüştüğü ortaya çıktıktan sonra; savcı bu cinayetin planlı ve tasarlayarak olduğu ifadelerden dolayı Varan'a indirim uygulanmamasını da iddianameye yazdı.

YORUMLAR 6
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu ceza evinde yaşatmazlar sonu ölüm olacak katil
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne indirimi böyle vahşete indirim mi olur. Asılmadığına dua edeceğine bir de indirim mi talep ediyor
    Cevapla
  • Türkiye, 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu soysuzu içeride yaşatacaklar mı? Bu tür davalarda yargıyı da anlamada sıkıntı yaşıyorum. Kanun var, adalet var diyoruz. Elinde herhangi bir kesici veya zarar verici silah olmayan bir kişinin sözlü tahriği karşısında, ya hukuka başvurur gereğini talep edersin, veya en kötü ihtimalle yumruk yumruğa kavga edersin, ya dayak yersin, ya da atarsın. Sözlü tahrik karşısında silah veya öldürücü alet kullanıp, tahrik indirimi alma nedir? Karşı taraf silah veya kesici alet ile sana saldırıyorsa, savunma için silah kullanılması da suç olmamalı, karşı tarafın kişiyi öldürmek için hamle yaptığı bir durumda ceza almamak için ölmeyi mi tercih etmeli insan.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ya türkiye nasil bir ülke oldu arkadas. yan baktin öldür, bosanmak istedin öldür, küfür ettin öldür. ya arkadas, o kadar hakim olamiyorsun kendine madem, madem illa bi fiziksel siddet uygulaman gerek. ne bilim tokat at, ittir (hic birini desteklemiyorum!) ama öldürmek ne arkadas ya. hemde 10 yasinda bir cocugun önünde annesini katlediyorsun. ilk yardim yapmayipda cekim yapanlar ayri konu zaten. kimsemi ilk yardim bilmez bu ülkede arkadas. biriniz yatirin kadini, tampon yapin. yok...
    Cevapla
  • Ter 4 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum senin için idam var, iDAM. Bundan emin ol, içeride öyle koğuşlar varki, lnce seni felin yaparlar, sonrada idam!
    Cevapla
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    yanlışın var karısını öldüren içerde ağa oluyor kader mahkumu oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'