İki saat önce kiraladığı araçla kaza yaptı

Zonguldak'ta bir sürücü 2 saat önce kiraladığı otomobiliyle kaza yaptı. Sürücü aracının devrildiği yere gitti, başka bir aracın da aynı kazayı yaptığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

GİRİŞ 27.08.2019 19:45 GÜNCELLEME 27.08.2019 19:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ta sürücüsünün fark etmediği istinat duvarından uçan otomobil takla atıp ters döndü. Şans eseri kazada yaralanan olmadı. Sürücünün aracı 2 saat önce kiraladığı öğrenilirken, aynı yerde dün kaza yapan sürücü tesadüf eseri olay yerine gelince şaşkınlığını gizleyemedi. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Terakki Mahallesi'ndeki halk pazarı girişinde yaşandı. Metin Kara idaresindeki 67 EZ 154 plakalı otomobil, otopark çıkışında ilerlerken istinat duvarından aşağıya uçtu. Ters dönen araçtan kendi imkanlarıyla kurtulan sürücü bir süre olayın şokunu atlatamadı. 

Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki özel hastaneye getirilen sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sürücünün aracı 2 saat önce kiraladığı öğrenildi. 

AYNI YERDEKİ KAZAYI GÖRÜNCE ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Öte yandan 78 yaşındaki Cemal Dirimeşe de 67 NA 311 plakalı aracıyla dün aynı yerde karşı yönden gelen araca yol vermek isterken istinat duvarında aracıyla askıda kalmıştı. Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartılan sürücü olayın şokunu yaşamış, araç da bir süre sonra çekici yardımıyla kurtarılmıştı. Eşiyle tesadüf eseri aynı yerden geçen sürücü başka bir aracın da kaza yaptığını görünce bir süre şaşkınlığını gizleyemedi. İHA'ya konuşan Dirimeşe, "Dün de biz kaza yaptık burada. Onlar gibi olmadı. Biz ucuz kurtulduk. Keşke onlar da olmasaydı" diye konuştu. 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Zui 4 yıl önce Şikayet Et
    Kazalar bu ülkese çok, sarısı yurtdışının otomobil üretenin başına.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar