Gözyaşları arasında toprağa verildi!

Denizli'nin Honaz ilçesinde, iddiaya göre arkadaşı Umut K.’nin (17) elindeki pompalı tüfeğin kazayla ateş alması sonucu doğum gününde ölen lise öğrencisi Zeynep Atagün (17), gözyaşları arasında toprağa verildi

Gözyaşları arasında toprağa verildi!
Gözyaşları arasında toprağa verildi!
GİRİŞ 30.08.2019 18:24 GÜNCELLEME 30.08.2019 18:24
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Kaklık Mahallesi Şehit Eyüp Altın Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Umut K., yakın arkadaşı Zeynep Atagün’ü doğum gününü kutlamak için evine çağırdı. Aile üyelerinin başka bir odada bulunduğu sırada Umut K., babasına ait pompalı tüfek ile oynamaya başladı. Bu sırada tüfek, iddiaya göre kazayla ateş aldı. Saçmaların isabet ettiği Zeynep Atagün, başından vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Atagün’ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haber üzerine olay yerine gelen Atagün’ün yakınları, sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesinin ardından Zeynep Atagün’ün cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Umut K. ise gözaltına alındı.

TABUTUNA GELİNLİK ÖRTÜLDÜ

Atagün’ün cenazesi bugün yakınları tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundan alınarak, evinin önüne götürüldü. Helallik alınmasının ardından da Kaklık Mahalle Mezarlığı’na getirildi. Baba Mevlüt Atagün ile anne Songül Atagün, üzerine gelinlik örtülen kızlarının tabutunun başında gözyaşı döktü. Zeynep Atagün, ikindi vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Öte yandan gözaltına alınan Umut K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Umut K.’nin ilk ifadesinde önce Atagün’ün tüfekle intihar ettiğini, daha sonra yanlışlıkla tetiğe dokunduğunu söylediği ve çok pişman olduğunu dile getirdiği belirtildi.

YORUMLAR 17
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Buyur burdan yak. Olayın başı da sonu da saçmalıkla dolu.
    Cevapla
  • fani 4 yıl önce Şikayet Et
    gencecik fidan . Allah nur içinde yatırsın. Acılı ailesine sabırlar versin.bu olayların bir şekilde önlenmesi gerekiyor. bu bir cinayettir. derin araştırma yapılması gerekiyor. Cezaların hafif olmaması ve idamın kısa sürede geri gelmesi gerekiyor.. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil...
    Cevapla
  • bediratak 4 yıl önce Şikayet Et
    Vurdulu kırdılı dizilerin ve oyunların derhal yasaklanması gerek
    Cevapla
  • Bektaş Günay 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle merhume Kızımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bir genç kız ve erkek, kendilerinden başka kimsenin olmadığı bir odada niçin bulunurlar. Kendilerine nikah düşen bir erkek ve bir kızın -akraba bile olsalar- bir odada baş başa kalmaları Dinimizce haramdır. Ailelerin bu hususa dikkat etmeleri lazım. Maneviyat olmayınca bu tür kız-erkek arkadaşlıkları felaketlere yol açıyor. Yazık değil mi! Bir genç nice zorluklarla yetişiyor. Bir de POMPALI TÜFEK vardı demi! Olmaz olsun o pompalılar!!!
    Cevapla
  • Erg 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençler tüfekle silahla hava atma amacında fakat bay veya bayan farketmez asıl ürkütücü itici olan bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası