Savcı Sayan 'bu onlara ders olsun' deyip duyurdu! İmzayı attık

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 360 belediye çalışanına yönelik toplu iş sözleşmesi yaptıklarını duyurarak, "Bugüne kadar Türkiye'de işçi çıkarmayan tek belediye Ağrı Belediyesidir. İnşallah Allah'ın izniyle hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayız" dedi.

Savcı Sayan 'bu onlara ders olsun' deyip duyurdu! İmzayı attık
Savcı Sayan 'bu onlara ders olsun' deyip duyurdu! İmzayı attık
GİRİŞ 31.08.2019 11:09 GÜNCELLEME 31.08.2019 12:20
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ağrı Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası Ağrı Şubesi arasında 360 belediye çalışanına yönelik toplu iş sözleşmesi yapıldı.

 

 

Belediye Başkanı Savcı Sayan, belediye binasında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, belediye işçilerini kapsayan 2 yıllık yüzde 23'lük zam anlaşması imzaladıklarını söyledi.

"İŞÇİ ÇIKARMAYAN TEK BELEDİYE BİZİZ"

 

 

Ağrı'da bugüne kadar hiçbir belediye işçisini işten çıkarmadıklarını ve kimseyi ekmeğinden etmeyeceklerini ifade eden Sayan, şöyle konuştu: "Bugüne kadar Türkiye'de işçi çıkarmayan tek belediye, Ağrı Belediyesidir. İnşallah Allah'ın izniyle hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun, hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, memleket, vatan, bayrak düşmanı olmadıktan sonra gayesi evine ekmek götürmesi ve işinde çalışması olduktan sonra bizim gibi düşünmek zorunda değil. Bizim gibi hareket etmek zorunda değildir. Bizim için memleket, vatan, bayrak, millet sevgisi önemlidir. Bu devlet hepimizindir. Birlikte devletimizi güzelleştirelim, ülkemizi güzelleştirelim. Bunu başarabilirsek her işi başarırız."

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK BİR SÖZLEŞME YAPTIK"

Sayan, belediyenin bütün imkanlarını göz önünde bulundurarak makbul bir rakamda anlaştıklarını belirterek, kavga ve gürültü olmadan Türkiye'ye örnek olabilecek bir sözleşme sağladıklarını dile getirdi.

"BU İŞÇİLERİ ATANLARA DERS OLSUN"

İmkanların artması dahilinde işçilere daha çok yardımcı olabileceklerini aktaran Sayan, şunları kaydetti: "Türkiye'ye örnek olacak bir sözleşme yaptık. Hiç ses seda çıkmadan, gürültü olmadan, kavga etmeden, kimseyi ekmeğinden etmeden sözleşmemizi yaptık. Bu da işçileri işlerinden atanlara ders olsun. Türkiye'de Ağrı Belediyesi örnek alınsın. Hiçbir siyasi düşünce farkı gözetmeksizin herkesin ekmeği elinde. Geldiğimiz günden beri kimseyi işten çıkarmadık, çıkarmayacağız. Seçimden öncede söz vermiştim. İnşallah bu sözleşme büyük şehirlerde işçi çıkaran belediye başkanlarına da ders olur. Onlar da insanlıktan nasiplerini alırlar. Sadece kendileri gibi düşünmediklerini için, siyasi düşünceleri farklı olduğu için işten atılan kardeşlerimize de Ağrı örnek teşkil etmiştir."

DİSK Genel-İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı Ersin Erincik ise sözleşmeden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayan'a teşekkür etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 51
  • ayla 4 yıl önce Şikayet Et
    tacsiz kral
    Cevapla
  • Ramo 4 yıl önce Şikayet Et
    Chdp li belediyelerden başka işçi çıkartan zaten yok. Tuzu kuruların partisi chdpliler bu durumdan hiç rahatsız da değil. Ama yakındır insanların ekmeğini gasp eden ve onları dedtekleyenler Allahtan belalarını bulacaklar ve kimse onlara el uzatmayacak.
    Cevapla
  • svs 58 4 yıl önce Şikayet Et
    samimiyetine hayranim sayin baskan helal olsun insallah isdanbul ankara adana bolu belediye baskanlarida enaz sizin kadar adil olsar sirtimiz yere gelmez
    Cevapla
  • Selim özek VAN 4 yıl önce Şikayet Et
    örnek ADAM Kılıçdaroğlu utansın. Ekrem İmamoğlu utansın. Zeydan Karalar utansın. Tanju Özcan utansın. mutin böcek utansın..
    Cevapla
  • ŞAHIM 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün belediyelere böyle taçı olmayan kral lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti