Kan donduran cinayet! Babasını keserle öldürdü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir kişi babasını keser ve bıçak darbeleriyle öldürdü.

Kan donduran cinayet! Babasını keserle öldürdü
Kan donduran cinayet! Babasını keserle öldürdü
GİRİŞ 01.09.2019 19:09 GÜNCELLEME 01.09.2019 19:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi Gebeşler Sokak üzerinde bulunan Santa Kent sitesinde yaşandı. İddiaya göre, baba Abdullah Adıgüzel ile oğlu R.A. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. 

Kavgaya dönüşen tartışmanın seslerini duyan komşuları durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine evin kapısını R.A. açtı. Eve giren polis ekipleri, baba Abdullah Adıgüzel’i kanlar içerisinde yerde gördü. 

Oğlu tarafından bıçak ve keser darbeleriyle yaralanan babanın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ekipler oğul R.A.’yı gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Anaokullarında ve okullarda islam ahlakı eğitimi olmalıdır. İnsanlar çocuklarının tahsilli olması için elinden geleni yapıyor, ilaveten yüzmeydi baleydi kurstan kursa koşturuyor, ama ahlak eğitimi? Ayrıca çocuğunu kendi annesinin büyütmesi şart, sonra neden çocuğum böyle oldu.. Sen büyütmedin ki, o senin değil, bakıcının veya ninesinin istediği gibi bir çocuk oldu.
    Cevapla
  • hakan tasiyan 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru tespite ne denir
    Cevapla
  • Nezir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ana babaya öf bile demeyin onlar nasilki siz kücukken merhamet kanatlarini indirdiler sizde yaslandiklarinda ayni sekilde merhamet kanatlarinizi indirin buyuruyor Allah (c.c.) Hz ibrahim puta tapan babasina dahi o sekilde yaklasmadiysa merhametle dogru yola cagirdiysa Peygamberimizi buyuten Ebu Talibe merhametle yaklasmissa Allah Rasulu yine Hz Musa kendisini sarayinda buyuten Firavuna dahi yumusak bir sekilde nasihatte bulun telkiniyle emrolunduysa bunlarda bizlere birer orneklik vardir emir vardir Allaha itaatten sonra Ana Babaya mesru istekleri yani Allahin yasaklamadigi isteklerine itaat emredilmistir.
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    işte islamdan kayan türkiye oğul babasını bi,le öldürüyorsa iş bitmiştir.
    Cevapla
  • dadas45 4 yıl önce Şikayet Et
    baba beduasu asla insanı iflah etmez ata babadır ne olursa hak etmez babalar islamın degerleri yoksa böyle vahim durumlar oluyor çok yazık baba mezara evladı bir ömür mezara
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Normal artık bu olaylar. Allah ve ahiret inancı zayıf veya bozuk olunca ne bekliyoruzki! Dinsiz bir millet yaşayamaz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...