Elazığ'da korkutan deprem

Elazığ'da 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Elazığ'da korkutan deprem
Elazığ'da korkutan deprem
GİRİŞ 01.09.2019 22:41 GÜNCELLEME 01.09.2019 22:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Elazığ'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Elazığ'da saat 21.51 sıralarında yerin 10 km derinliğinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem kent merkezinde hissedildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • JeoM Behzat Gönül 4 yıl önce Şikayet Et
    Depremleri onceden tespitini yapmaktayım, 2000 ve Ağustos 2001 y.da Kanal-7 Tv'de ana haberde çıktım. Allah vergisi bir yetenek. 17/08/1999 Kocaeli depreminin ilk anomali bulgularını 10/01/1999 günü arazide Üniversite tezimi hazirlarken ölçüm ve gözlem yaparak bulup, KOÜ yerbilim akademisyenlerine anlattım. Elazığ' lı sahitlerim de var. Belediye bşk yazdım. Bundan sonra 4.5G telefonla canlı yayin yapacağım. Prof ve akademisyenler dürust olmadılar. İnanmayan takip etsin. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül. Kocaeli) Baskılar yıldıramaz inanclarmı!
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Işkenbeden konuşmuş DEPREM önceden bilinnez
    Cevapla
  • Dersimli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir Allah ın kulu demiyorki bu insanlar neden bu kadar Allah a isyankar.sokaklar caddeler tam bir rezalet.gittikçe açılıp saçılan ve ahlaki bir çöküntü var.ya ahlak ya helak.tabi musibette geldimi iyiside kötüsüde ayrılmıyor.çünkü günahlara engel olunmuyor..sorsan özgürlük var.batsın sizin böyle özgürlüğünüz.Allah ım iyilerin hürmetine acı bize.islami şuur bilinç nasip et bu topluma.
    Cevapla
  • Gakkoş ero 4 yıl önce Şikayet Et
    Elazığlı olarak hemşehrilerime geçmiş olsun diyorum...ALLAH korusun
    Cevapla
  • JeoM Behzat Gönül 4 yıl önce Şikayet Et
    Elazığ içinden ve çevresinde mg:6.0-7.0 faylar var. Deprem Arastırma Dairesi (DAD) AFAD' ın kurumudur 2011 yılı itibaren. Afad ve Tubitak Mam, Kasım 2005 yılında deprem tespit projesi başlattı ve 12 milyon tl bütçeli ve beş yıllığına. Bu güne kadar hiç bir depremi bilemediler. 2003 yılinda benim deprem tespit projeme "depremler önceden bilinemez" cevap raporu veren Afad-DAD 2005 bu projeye başladı? Göz boyama emeklilik gelsin. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül. Kocaeli).
    Cevapla
  • Ahmet Çetin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya git
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    DEPREM ler günahlarin karşiligidir TÖVBE YARABBI BEN PİŞMANIM Bütün yapmiş oldugum günahlardan keşke yapmasaydim Inşa Allah bir daha ben yapmayacagim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda