Bakanlık 'Nefes bebek' için devrede

Sağlık Bakanı Koca, kalp ve akciğer sorunu yaşayan Nefes bebek için talimat verdi. Kalbinde yırtık, makat darlığı ve akciğer kaynaklı nefes problemi yaşayan Nefes bebeğin durumu riskini koruyor.

Bakanlık 'Nefes bebek' için devrede
Bakanlık 'Nefes bebek' için devrede
GİRİŞ 02.09.2019 12:58 GÜNCELLEME 02.09.2019 12:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kalp ve akciğer sorunları bulunan Nefes bebeğin hastaneye yatışının ve gerekli takibinin yapılması talimatı verildiğini bildirdi. 

 

 

Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından medyada yer alan "Nefes bebek" ve sağlık durumu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. 

Kalbinde yırtık, makat darlığı ve akciğer kaynaklı nefes problemi olması sebebiyle sağlık durumunun riskli olduğu belirtilen Nefes bebek için sanatçı Demet Akalın'ın, "Hastane bulur muyuz? Sağlık Bakanlığı sesimizi duyar mı?" şeklindeki çağrısına yanıt veren Koca, şunları kaydetti:

 

 

"Nefes bebeğin yatışının ve gerekli takibin yapılması için talimat verilmiştir. Nefes yavrumuza acil şifa diliyor, ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık Bakanlığı olarak vatandaşlarımızın sesine kulak vermek en birincil vazifelerimizdendir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sana ve birçok bebeğe şşfa versin inşallah
    Cevapla
  • Erdall 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Şifa VERSİN NEFES BEBEK.....
    Cevapla
  • polat 4 yıl önce Şikayet Et
    helel olsun bakan bey
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Ssk kurumun basinda kilicdaroglunu bi dusunun desem ne yazarsiniz arkadaslar
    Cevapla
  • İsmail K 4 yıl önce Şikayet Et
    olur, iyi olur, evin karşısında devlet hastanesi durur; 60 km ötedeki il ssk hastanesine hasta halimizle tedavi sırasına girer, sıra bulursak tedavi olur, ilaç sırasını bekleriz ilaç yoksa bir sıraya daha girer eczanemizde ilaç yoktur kaşesi bastırır, ilacımızı dışarıdan eczaneden alırız. iyi anlatabildim mi acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar