Otomobil takla attı; aynı aileden 5 kişi yaralandı

Aksaray'da başka bir aracın sıkıştırdığı öne sürülen otomobil, şarampole devrilerek takla attı. Kazada, aynı aileden 2'si çocuk, 5 kişi yaralandı.

Otomobil takla attı; aynı aileden 5 kişi yaralandı
Otomobil takla attı; aynı aileden 5 kişi yaralandı
GİRİŞ 03.09.2019 09:48 GÜNCELLEME 03.09.2019 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 05.30 sıralarında Aksaray-Adana karayolunun 6’ncı kilometresinde meydana geldi. Ailesiyle birlikte Hatay'dan Ankara'ya gitmek için yola çıkan Bedirhan Elaldırsın (35) yönetimindeki 06 ZEV 77 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildikten sonra takla attı. Kazada, sürücü Bedirhan Elaldırsın, annesi Songül (67), eşi Gizem (29), çocukları Burak (3) ve Batuhan Elaldırsın (1) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalelerini olay yerinde yaptığı yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 


 

YORUMLAR 2
  • Selman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaza yapan araç Tofaş kuş serisi. Devlet bu araçları derhal toplatmalı. Resmen teneke en ufak bir kazada pert oluyor. Yazık , Günah.
    Cevapla
  • hadi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi. Diğer araçlar takla atınca birşey olmuyor, sapasağlam duruyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde