Mardin'de hain tuzak! 1 asker şehit, 2 asker yaralı

Mardin'in Ömerli ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

GİRİŞ 04.09.2019 09:44 GÜNCELLEME 04.09.2019 10:32
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Tavuklu Mahallesi mevkisinde PKK'lı teröristlerce menfeze tuzaklanan patlayıcı güvenlik güçlerinin geçişi sırasında infilak ettirildi.

Patlamada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Yaralılar, Ömerli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı 2 askerin hastanedeki tedavisi sürerken, patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Acar'ın memleketi Mardin'in Ömerli ilçesinde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Güvenlik güçleri, el yapımı patlayıcıyı tuzaklayan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmeleri için bölge operasyon başlattı. 

YORUMLAR 51
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesın ailerine sabır versin bu Şehitlerimizin kanı yerde kalmaz ama buna sebeb olanların Allah Cezasını versin bunlara deştek veren Chpkk Hdpkk nın da
    Cevapla
  • Okkur66 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gani gani rahmet eylesin Şehidimize.Mekanları cennet olsun.Yakınlarına sonsuz sabır versin.Bu pkk yı kim maddi manevi ,oyuyla ,eliyle,diliyle destekliyorsa Allah onlarıda kahretsin.
    Cevapla
  • Canım Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Her vatan sever bir CHP'li seçmene bir avuç kına göndersin. Belki işlerine yarar.
    Cevapla
  • Van65 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece silahlı mücadele yetmez. Doğu ve Güneydoğu Anadolu da konferanslar düzenlenmeli, kamu spotu yayınlar yapılmalı. Islâm anlatılmalı. Hdp'ye oy verenlerin çoğu bilinçsiz. Halkı bilinçlendirmek lazım. Hdp'nin kemik kadrosu kripto ermeni. Tarihte ermenilerin Kürtlere yaptıklarını belgesellerle izletirilmeli. Buralarda yaşayan ermeniler deşifre edilmeli. Buralarda yaşadıkları için buranın şivesiyle konuşuyorlar. Herkes onları kürt biliyor. Açın youtube izleyin. Ermeni olduklarını demeseler anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve buna benzer yüzlerce binlerce şehidimizin sebebleri arasında bize " PKK Terör örgütüdür " masalı anlatıp PKK'yı yıllardır destekleyen besleyen kapımızın dibindeki bu PKK=PYD'ye 70.000 TIR'lık silah desteği verip, İŞİD'e odaklanalım masalında bizi kandıran ABD var mı ? Yok MU? Neden biz "sivrineklerle uğraşıp bu bataklığa su döken ABD bile olsa bölgeden şah damarını kesemiyoruz??? Neden İncirliğe ve başka onlarca Üssü onlara açtığımız gibi şimdi de ortak harekat merkezi masallarına kanıp "Onların bakışı ile İŞİD'le mücadele masalını yiyoruz???( Zira onlara göre PYD dost??)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!