Eski eşinin saldırısına uğrayan kadından acı haber

Denizli’de boşanmak üzere olduğu eşi tarafından boğazı kesilen ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan iki çocuk annesi kadının 9 gündür tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti.

Eski eşinin saldırısına uğrayan kadından acı haber
Eski eşinin saldırısına uğrayan kadından acı haber
GİRİŞ 04.09.2019 15:45 GÜNCELLEME 04.09.2019 15:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, 27 Ağustos’ta Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi 1203. Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, eşi U.K. ile bir süredir anlaşmazlık yaşayan Hafize Kurban (23), 27 Ağustos günü 4 yaşındaki kızı ile annesinin evine girmek üzereyken eşi ile sokakta karşılaşınca ikili arasında tartışma çıktı. Hafize Kurban, eşi U.K. tarafından karın boşluğu, göğsü ve boğazından bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi ile Kurban, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Bir dizi ameliyat geçiren kadın, ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Ancak Kurban beyin ölümü gerçekleşti. 9 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Kurban’ın ne zaman toprağa verileceği ise belirsizliğini koruyor. 

Öte yandan, olayın ardından polis tarafından kısa sürede yakalanan koca U.K. geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Bize Neler oluyor? 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık insanlar, insan kasabına dönüştü. Bize neler oluyor böyle?
    Cevapla
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    ahlak yani dürüstlük be bilgi eğitim eksikliği malesef bunca çözüm yolu varken uzay teknoloji çağındayız ikibinyıl evvelki zamandamı yaşıyorsun be mübarek adam
    Cevapla
  • TÜRKMEN 4 yıl önce Şikayet Et
    AİLE BİRLİĞİNİ AİLE YAPISINI KORUMA KANUNLARI ÇIKMALI ADALET HERKESE EŞİT OLMALI FATİH SULTAN KADIYA NEDEMİŞTİ EĞER BENİ HAKLI GÖRÜP HAKLI HAKSIZ GÖRSEYDİN ŞU KILICIMLA KAFANI KESERDİM KADIDA SULTANA EĞER VERDİĞİM KARARI SULTANIM DİYE İTİRAZ ETSEYDİN ŞU TOPUZLA KAFANI EZERDİM.İŞTE OZAMAN ADALET ADALETTİr.
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Yegenime 4.5 yasinda dolmuş çarptı ,üç yıl sonra istanbul mahkemesi 2,5 yıl verdi ve 1,5 yıla düşürdü siz olsanız ne yaparsınız 1,5 yıl yatacağıda meçhul .adalet kısaca soğuk su iç diyo,yada kendi insiyatifini kullan mı diyo Suçlu carpan kişi
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansiz hayvansin sen gerci hayvan bile yapmaz senin yaptigini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı