Başkan Erdoğan, 'Trump ile görüştüm' deyip kritik teklifi duyurdu!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Başkan Erdoğan görüşmeyle ilgili ''Sayın Trump'a dedim. Sen de bize Patriot ver dedim. 'Doğru mu söylüyorsun' dedi. 'Ama Rusya ile şartlar aynı olacak' dedim. Yeniden bir araya geldiğimizde görüşeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, 'Trump ile görüştüm' deyip kritik teklifi duyurdu!
Başkan Erdoğan, 'Trump ile görüştüm' deyip kritik teklifi duyurdu!
GİRİŞ 04.09.2019 19:42 GÜNCELLEME 05.09.2019 09:23
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

 

 

Bize de ne diyorlar 'sakın ha! sen yapma'. Yanıbaşımızda İsrail, var mı? Var. Her şeyiyle, onunla korkutuyor. Biz şu anda çalışmamızı yürütüyoruz. Bir S-400 olayı oldu, kıyameti kopardılar! Niye almayacağız, adı üzerinde savunma sistemi, taarruz değil. Bize savunma sistemini bile almayı engelliyorlar. Aldık ve inşallah Nisan'da tamamen bitiyor.

'TRUMP'A SÖYLEDİM...'

Ben sayın Trump'a şunu da söyledim, Sen de bize Patriot ver dedim. 'Doğru mu söylüyorsun' dedi. 'Ama Rusya ile şartlar aynı olacak' dedim. Rusya'dan hangi şartlarla aldıysak senden de alırız. Şimdi 5 gün önceydi telefon görüşmemiz. BM'de tekrar bir araya gelip bu konuları tekrar görüşeceğiz.

Alternatifiniz olmadığınız zaman belinizi kırarlar, bu işin lamı cimi yok. Hem mali noktada güçlü olacağız hem de bütün bu altyapıları oluşturacağız. 

 

 

'ŞU ANDA AKILLI BOMBALARIMIZI BİZ ÜRETİYORUZ'

Bush'la konuştum. 'Bize İHA'ları vermiyorsunuz' dedim. Çağırdığı kişiye '48 saat havada kalan araçları vereceksiniz' dedi. Şimdi biz bunları üretiyor muyuz, üretiyoruz. Üretmekle kalmadılar ihracata da başladılar. Akıllı bomba. Sayın Obama'dan istiyoruz, terörle mücadele ediyoruz ya. Tendürek, Gabar, Cudi'de bu mücadeleyi verirken ihtiyaç var. F-16'lar bunları kullanacak. Vermediler. 'Kongreye soralım' dedi. Obama'nın ömrü yetmedi. Sayın Trump'a söyledim ondan da bir şey çıkmadı. Bu arada akıllı bombayı biz yaptık. Kendimiz üretiyoruz. 

YORUMLAR 28
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun Reisim. Sayende kişiliksiz, şahsiyetsiz keferenin yanında ezilen devlet yönetiminden kurtulduk. Baksanıza, sözüm ona iktidara talip muhalefet lideri Kemal, Mısırla da barışalım, İsraille de barışalım , Suriyeyle de barışalım diyor. Yani tekrar el etek öptüğümüz bir kaç İHA için dilendiğimiz yıllara geri dönelim diyor. Kasıtlı olarak ta bu şahsiyetsiz politik anlayışa da "İSTİKRAR" diyorlar. Bu kelime oyunundan başka bir şey değil. Onların istikrar dediği İMF den borç alıp kan emici zenginler sınıfına düşük faizle dağıtmaktır. Devleti daha fazla borçlandırıp dış politikada sesi çıkmaz hale getirmektir. Malesef halkımız bunu görmüyor.
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye artık en kısa zamanda nükleer başlıklı balistik füze de üretmelidir, bunun için İran ve Pakistan hatta Rusya'dan faydalanabilir.
    Cevapla
  • ibrahim açıksöz 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim acilen google gibi arama motoru sahibi olmamız lazım ve bu gibi markalar üretmeliyiz para ancak bu şekilde gelir ülkeye böyle çekebiliriz mesela trump neden huawei'ye düşman çünkü amerikan iphone'nin satışlarını düşürdüğü için çin gibi yapmalıyız mesela çin futbola bile el attı çünkü bu şekilde dikkatleri çine yöneltmeyi öğreniyorlar bizde böyle yapabiliriz ve gelişmiş ülkelerdeki gibi futbolda büyük klupler yaratmalıyız avrupada ses getirenlerden para böyle akar bu şekilde markalaşırız ancak
    Cevapla
  • Ferman 4 yıl önce Şikayet Et
    Baskan durusuna ayranim ama dostuna uzak düsmanina da yakin olaçaksin dostan zarar gelmez ama düsmanin yakin olaçak ki ne yaptigini göresin fazla da sertlik düsmani uzaklastirir o Zaman da geleçek zarari göremeyiz bir de türkiye de ki ekonomi siyaset döviz kibi konulari nasil düzeltebiliriz bir site kurulmali vatandas da orda fikirlerini paylassin yarari olur ki zarari olmaz Akil akildan üstündür
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir site var zaten. Hem CİMER e yazabilirsin, hem de Bir fikrim var diyip Cumhurbaşkanlığına gönderebilirsin.
    Cevapla
  • Yörük GURD 4 yıl önce Şikayet Et
    Alllah (c.c) sana, hayırlı, sağlıklı ,uzun ömür versin Reis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!