72 yaşındaki baba öz evladını öldürdü

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yaşayan Orhan T. (72), tartıştığı oğlu İsa T.'yi (31) av tüfeği ile vurarak, öldürdü.

GİRİŞ 05.09.2019 09:27 GÜNCELLEME 05.09.2019 17:05
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 09.30 sıralarında, kırsal Hacıhamzalar Mahallesi'nde meydana geldi. Besici Orhan T. ile oğlu İsa T. arasında, ahırdaki hayvanların bakımını yaptıkları sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Orhan T., ahırdaki av tüfeğini alıp, oğlu İsa T.'ye ateş etti.

İsa T. kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, İsa T.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İsa T.'nin cenazesi, otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Orhan T. ise gözaltına alındı. Jandarma, soruşturma başlattı.

 

 

 

YORUMLAR 69
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem evlenmeye karşısın sen niye evlendin bre.
    Cevapla
  • CEMİL 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi rahatladınmı ?
    Cevapla
  • atlgn 4 yıl önce Şikayet Et
    naaptın dayı sen yaa, bu insanlarda bu kadar kin , bu kadar nefret nereden ,nasıl peydah oldu kardeşim yazık değil mi ? Ama bunların asıl nedeni kapitalist devletler insanı sürekli çalışıp,tüketmeye ittiği için insanlar artık nebevi hayat metodundan uzaklaştılar. Her şeye maddiyat olarak bakılan bu dünya da artık ALLAHU TEALANIN hükümleri,anayasası uygulanmalı....
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllar önce biri babama sataşmış beni vur dercesine babam git belani Allah tan bul benden degil demis ve oradan ayrilmiş bir saat icinde sela okunuyor ve olen kisi babama sataşan kişiymiş adam eceliyle olmus .Allah kimsenin ecelini bir başkasinin eliyle vermesin
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü bir olay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık