'CHP'nin matematiği yine tutmadı: Şaşırmadık!'

Seçimden önce İBB'de tek yöneticiye 3 lüks makam aracı verildiğini iddia eden Ekrem İmamoğlu, belediyenin araçlarını Yenikapı'ya dizdi. Ancak iddia ettiği gibi filoda lüks araç yok, kamyonetler var. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, manipülasyona dikkat çekti ve nüfusu İstanbul'un 3'te 1'i olan İzmir'de 1700 araç olduğunu açıkladı. Dağ, "CHP'nin matematiğinin tuttuğunu görmedik, onun için şaşırmıyoruz" dedi.

GİRİŞ 06.09.2019 09:24 GÜNCELLEME 06.09.2019 11:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ekrem İmamoğlu'nun Yenikapı'daki araç manipülasyonuna ilişkin dikkati çeken açıklamalar yaptı. 

 

 

Nüfusu İstanbul'un 3'te biri olan İzmir'de toplu ulaşım ve kiralık araçlar hariç bin 700'den fazla araç olduğunu belirten Dağ, "Bir yerden başlamak istiyorsanız İzmir Büyükşehir'in kayıp araçlarından ve İZSU'daki gereksiz araç fazlalığından başlayabilirsiniz" dedi. Dağ şu ifadeleri kullandı: 

İstanbul Büyükşehir’de araç sayıları üzerinden manipülasyon yapılıyor ve bunun üzerinden bir fotoğraf veriliyor. Nüfus olarak İstanbul’un 3’te 1’i büyüklüğünde olan İzmir’de toplu ulaşım araçları ve kiralık araçlar hariç 1700’den fazla araç var.

 

 

CHP’nin matematiğinin tuttuğunu bugüne kadar hiç görmedik onun için şaşırmıyoruz. Bu arada araç konusunda bir yerden başlamak istiyorsanız İzmir Büyükşehir’in envanterinde ki kayıp araçlardan ve İZSU’daki gereksiz araç fazlalığından başlayabilirsiniz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi parti ve şahıs olursa olsun. Bu milletin parasını çalanı veya çarçur edeni Allah görüyor. Bende Allah'a şikayet ediyorum.
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP zihniyeti hiç değişmez. Bu şekilde İBB Yi beş sene nasıl yönetecek. Ama İstanbul halkı bu yalan makinesini hak ediyor
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanı derhal gerekeni yap bu fazla araçları fazla israfa mahal vermeden İBB den al ve devletin ihtiyaçları doğrultusunda kullanın. İBB de bir daha bu kadar israfa bu kadar araca izin vermeyin. Bu araçların hepsi ihtiyaç fazlası diyor İBB başkanı duyun artık...
    Cevapla
  • Abdülkadir 4 yıl önce Şikayet Et
    ben böyle rezil bir siyasetçi görmedim. yalanoğlu
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    chp bu saatten sonra düzen tutmaz.. gerçi at gözlüklü insan yüzde 20 kişi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı