Eşini öldürmeye giderken yakalandı, iki kez serbest bırakıldı

Konya'da tartıştığı eşini öldürmek için Aksaray'a gittiği ihbarı üzerine gözaltına alınmasının ardından salıverilen, savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan koca, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eşini öldürmeye giderken yakalandı, iki kez serbest bırakıldı
Eşini öldürmeye giderken yakalandı, iki kez serbest bırakıldı
GİRİŞ 06.09.2019 20:16 GÜNCELLEME 06.09.2019 20:16
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Konya'da tartıştığı eşini öldürmek için Aksaray'a gittiğini öğrenen annesinin ihbarı üzerine yakalandıktan sonra serbest bırakılan ve itiraz üzerine yeniden gözaltına alınan kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

K.Ç'nin emniyetten daha önce serbest bırakılmasına Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
İtiraz üzerine şüpheli bugün Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlının, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne getirildiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen K.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay

Konya'da yaşayan K.Ç. ile boşanma aşamasında olduğu kocası K.Ç. arasında 4 Eylül'de tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.Ç, çocukları A.E.Ç. ve A.Ç'yi de alarak Aksaray'da bulunan babaevine gelmişti. 

Bu durumu öğrenen kadının kocası K.Ç. evinde bulanan ruhsatlı av tüfeğini alarak yola çıkmış, oğlunun Aksaray'a doğru gittiğini öğrenen ve gelinini öldüreceği korkusuna kapılan anne, durumu polis ekiplerine bildirmişti. 

Aksaray'da gözaltına alınan K.Ç. emniyette ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • kırmızı 4 yıl önce Şikayet Et
    işini tamamlasın bakarlar
    Cevapla
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    önce kişilik ve manevi eğitimi verilmeli,islah olmuyorsa ilahi kurallar uygulanmalı, ne kadar reform yapılsa da kötülükler engellenemiyor,demek ki bu sistem yanlış, huzur ve adaleti sağlayan kanunlar ve hakimler olmalı
    Cevapla
  • Molla Kasım 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın yaptığı çok yanlış, eşide çocukları kaçırark yanlış yapmış. Çocukları babaannelerine bırakıp , gitmesi ve boşanması lazım. Yoksa adam ne yapar eder, kadını öldürür. Zaten serbest bırakmışlar, bir insan daha ölmesin. Kimsede işin doğrusunu söylemiyor. Hocalarda dilsiz sanki biri çıkıp Allahın emrini hatırlatmıyor. Evlenmeden önce , nikah ahdi netleşmeli. Boşandıktan sonra kavga oluyor. Medeni kanun bizim inanç ve örfümüze uygun değil. Memleket kırılıyor, Meclis bir çalışma yapmıyor, yeni medeni kanun hakkında.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Medeni ülkelerde "öldürmeye teşebbüs"'ün cezası 20 yıla kadar ceza ile yargılanıyor. Ama işte, burası Türkiye... her zaman ki gibi a la turka adalet...
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorduk bu adam şımdi suçlumu ? bence kesinlikle değil asıl suçlu bu adam çızgisini belirlediği halde onu engelleyemeyen YARGI ve tabii yargıya yön veren kanun koyanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam