Güvenli bölge devriyesi öncesi PKK/PYD'lileri korku sardı

ABD ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde kurulması planlanan Güvenli Bölge çalışmaları kapsamında 8 Eylül'de müşterek kara devriyesi gerçekleştirilecek. Devriye öncesi PKK/PYD'li teröristler, iş makineleriyle kazdıkları tünellerin girişini tahrip edip hendekleri kapatıyor.

GİRİŞ 07.09.2019 20:16 GÜNCELLEME 07.09.2019 20:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

ABD ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilecek müşterek kara devriyesi öncesi teröristler sınırdaki bez parçalarını söktü.

 

 

Suriye’nin kuzeyinde kurulması planlanan Güvenli Bölge ile ilgili ABD ile ilk müşterek kara devriyesi yarın gerçekleştirilecek. PKK/PYD terör örgütü üyeleri kara devriyesinden bir gün önce sınıra yakın bölgelerdeki bez parçalarını yerinden söktü. 

Teröristler gün içinde de iş makineleri yardımıyla tünel girişlerini ve mevzileri kapamıştı. Teröristlerin sınıra yakın bölgede astıkları bez parçalarını sökmeleri, bölgeden kaçıyorlar mı sorusunu akıllara getirdi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • Hesap 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerekirse bizde gidip orayı bi alt üst etmek lazım.
    Cevapla
  • Deli gadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Butun hain adi ustundeki sanatcilari yollayin karsiya alin vatandasliklarini gorsunler bakalim
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Elbette amaçların yerine gelmesi için mutabakatın doğru işlediğinden emin olmak gerekir. Temel göstergeler; teröristlerin (PKK/YPG, vs.) bölgeyi terk etmeleri/ettirilmeleri, tahkimatların ortadan kaldırılması ve özellikle ABD’nin “benim silahlı gücüm” dediği kesime (teröristlere) verdiği (eğit-donat kapsamı dahil) silahları toplamalarıdır. Silahlar alınır ya güneye başka bir yere toplanır ya da başka bir ülkeye (kendi ülkeleri dahil,) geri taşınır.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Suriye sınırına "ARAP GÜCÜ" masalında SUUDİ, Mısır ve BAE'den sözde barış gücü yerleştirilerek PYD ile Türkiye arasında tampon bölge oluşturulacak, ABD,İngiltere ve Fransa başta koroya İsrail de dahil olup Suriye vurulacak..Güneyde israil rahatlayacak hatta genişleyecek. Suriye ye kara gücü milis gücü olarak "Suudi, MISIR VE BAE milisleri" sürülecek..Araziye Suudi Arabistan'ın desteklediği milis gruplar Suriye arenasına sürülecek.Sunnı Suudilerle Şii İran sahada kapıştırılarak SUNNI Şİİ SAVAŞI çıkartılacak
    Cevapla
  • Aydost Bulgaristan 4 yıl önce Şikayet Et
    Teroristi korkmuş diyorunuz,terorist insanmlki korksun.Teroristler kafadan sakat olan ,insan duşmanl,iki bacakLl yaratlktlr.Gördüğün yerde dur,demeden vuracaksln iki kaş araslndan.Teroristlerin korkmamasl önemli deyil,teroristin destekçileri korkmasl şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar