Erdoğan 'Perşembe' diyerek faiz müjdesini duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı ile buluştuğu toplantıda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Perşembe günü Para Politikası Kurulu toplanıyor. Faizlerin düşeceğine inanıyorum. Faiz düştükçe enflasyon da düşecektir." şeklinde konuştu.

Erdoğan 'Perşembe' diyerek faiz müjdesini duyurdu
Erdoğan 'Perşembe' diyerek faiz müjdesini duyurdu
GİRİŞ 07.09.2019 18:17 GÜNCELLEME 07.09.2019 18:24
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Ülkemizde siyasetin milletten koptuğu dönemde AK Parti, milletin davasının sözcülüğünü üstlenerek ortaya çıkmıştır.

Bir sonraki seçimde daha fazla çalışarak hedefimize ulaşacağız. Hemen bugünden bir sonraki seçim için çalışmalara başlamalıyız. Milletimizin bugüne kadar AK Parti'ye verdiği destek farklı oluşumuzdandır. Milletimize ne kadar hizmet ettiysek milletimiz de bize o kadar destek verdi.

SES SEDA YOK

İstanbul başta olmak üzere çeşitli belediyelerin işten çıkartılan insanların feryadını duyuyoruz. AK Partili belediyelerde böyle bir şey olsa gök kubbeyi üzerimize yıkacak olanlardan ses seda yok. Bu ikiyüzlülüktür. Bizim belediyelerimizde böyle bir şey olmadı.

GEZİCİLERİN SESİ ÇIKMIYOR

Taksim'de 12 ağacın yeri değiştirildi diye kıyameti kopardılar. Bu kadar orman yakılırken Gezicilerin sesi çıkmıyor.

 

 

"ANALAR DESTANSI BİR MÜCADELE VERİYOR"

Diyarbakır'da ise analar destansı bir mücadele veriyor. İnsan hakları diye ortalığı ayağa kaldıranlar en ufak bir ses çıkarmıyorlar. Bir zamanlar Cumartesi Anneleri vardı. Oraya giden sanatçılardan şimdi en ufak bir ses çıkıyor mu? İşte bu ikiyüzlüler evlatları peşindeki anaları yalnız bırakıyor diye biz de geri duracak değiliz.

 

 

Şov yapmaktan başka bir işe yaramayan muhalefet belediyelerinin seçim sonuçlarını milletimize fatura etmesine izin vermeyiz. Bir yerde hizmet aksamışsa, hastalara destek verilmemişse, işçiler işten çıkarılmışsa onlara biz destek vereceğiz.

Türkiye'nin önünde güvenlikten ekonomiye acil mesafe alması gereken kritik konular var.

FAİZ DÜŞTÜKÇE ENFLASYON DÜŞECEK?

Türkiye'nin önünde güvenlikten ekonomiye acil mesafe alması gereken kritik konular var. Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle bunları aşacağız. Faizler düşüyor mu? Düşüyor. Perşembe günü Para Politikası Kurulu toplanıyor. Faizlerin düşeceğine inanıyorum. Faiz düştükçe enflasyon da düşecektir. Göreceksiniz Cumhurbaşkanımız demişti diyeceksiniz.

"KUSURA BAKMASINLAR KAPILARI AÇARIZ"

Fırat'ın doğusunu Trump ile yeniden görüşeceğiz. Uygulama ile konuştuklarımız birbirini tutmalı. Eğer kalkıp YPG'ye eğitim veriliyorsa bizim bunu hazmetmemiz mümkün değildir. Bunlar kiminle savaşacak? Türkiye ile! Biz buna göz yumar mıyım?

İdlib'den kaynaklanan şu an bir göç sorunu var. Biz Avrupa'ya açıkça söyledik. Bu yükü paylaşacaksınız. Paylaşmazsanız kapıları açarız, dedik. Türkiye 4 milyon mültecinin yükünü nasıl kaldıracak. Oldu oldu, olmadı kusura bakmasınlar, kapıları açmaktan başka çare kalmayacak. Hep biz mi düşüneceğiz. Başka çare yok.

YORUMLAR 74
  • emekli memur 4 yıl önce Şikayet Et
    faiz olması için yatırdığımız paranın artması gerekirken her yıl yaklaşık %20 kayıp var enflasyon aniden yükselince kayıp dahada fazla oluyorsa nerede faiz,adı değişsin,millet ürkmesin.
    Cevapla
  • emekli memur 4 yıl önce Şikayet Et
    faizden çıkan para dolara giderse ne olacak,dolar 15 tl olursa ne olacak,bu sorularıma cevap bekliyorum.
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: hiç mi kuran ı kerimi okumuyorsunuz. faiz haram dır.. bilgilerinize. müşahade yakin ehlinden. hadis i şerif'' ahir zamanda ,, islamı elde tutmak ,, yanan kok kömürünü elde tutmek gibi olur''' bu hadis i hiç unutmayın. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • Saftirik 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevab kazanmak için çalışan sayısı inanki çok az. Para kazanmak için kendilerini de ahiretlerini de harab ediyorlar. Birde krizi fırsata çevirelim taifesi var ki onlar hepten kirişi kırmış.
    Cevapla
  • İhsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım Malımızla Canımizla Senin yanındayız. Bu faiz belasını sıfırlayıp Şeriat-ı Garrayı Muhammediyenin Hakim olmasını Rabbım bizlere lutfetsin. Zalimlerin kalbine korku salsın. İnananların Cesaretini Şecaatini arttırsın.
    Cevapla
  • EmreCan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber !
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bankalar halen ihtiyaç kredisi faizlerini yüksek tutuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı