Mardin'de çatışma: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva'yı şehit eden 3 teröristin Ömerli ilçesindeki operasyonda etkisiz hale getirildiği bildirildi.

GİRİŞ 08.09.2019 15:30 GÜNCELLEME 09.09.2019 12:14
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında Mardin'in Ömerli ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca bugün gerçekleştirilen operasyonda 3 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

 

 

ŞEHİT ÖZEL HAREKAT MÜDÜRÜNÜN KANI YERDE KALMADI

Etkisiz hale getirilen teröristlerin Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva’nın şehit edilmesi ve bir güvenlik korucusunun yaralanması olayını gerçekleştiren teröristler olduğu belirtildi.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERİN GÖRÜNTÜSÜ DÜŞTÜ

Mardin Ömerli'de çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen teröristlere ait görüntüler ortaya çıktı.

BÜYÜK OPERASYON

İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında Mardin'in Ömerli ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca bugün gerçekleştirilen operasyonda 3 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Operasyonda ATAK helikopterlerinin de kullanıldığı görüldü.

MARDİN / ÖMERLİ'DE BÜYÜK OPERASYON

TERÖRİSTLERE AİT MÜHİMMATLAR ELE GEÇİRİLDİ

Mardin’de Şafak-127 Şehit Emniyet Müdürü Tufan Kansuva operasyonunda etkisiz hale getirilen 3 teröriste ait silah ve mühimmat ele geçirildi.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, 8 Eylül 2019 Pazar günü Ömerli ilçesi Kömürlü Mahallesi ile Nusaybin ilçesi kırsal Küçükkardeş Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarına karşı düzenlenen operasyonda biri kadın, ikisi erkek olmak üzere 3 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği belirtildi. Etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensupları ile birlikte 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 9 adet Kalaşnikof şarjörü, 125 adet 5,56 fişek ele geçirildiği kaydedildi. 

 

 

BAKAN SOYLU DA SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twittter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli arkadaşım, Tufan Müdürüm, kanın yerde kalmadı. 3'ü de leş olarak alındı. Mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

DÜN ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Mardin Özel Harekât Şube Müdürü Tufan Kansuva, dün Mardin Ömerli’de bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olmuştu.

BUGÜN GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehidin cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına götürüldü. Cenaze aracının geçişi sırasında, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atıldı. Şehidin cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'ne götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

SÜLEYMAN SOYLU ŞEHİT KANSUVA'NIN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

KAYNAK: AA
YORUMLAR 136
  • ÜLKEM 4 yıl önce Şikayet Et
    kim gebertiyse bu leşleri elerine sağlık
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    O çatışmada kandırılmış bir insanın değilde bunların kanından nemalanan PervinBuldan gibilerinin evladının gebertilmiş olmasını NE isterdim .
    Cevapla
  • GAYSERİLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu sözü kullanmayın etkisiz hale getirildi diye çok mu zor geliyor geber diler demek domuz leşleri hak ettikleri cezayı buldular Allah'ım cezanın daha beterini gittikleri cehennem çukurlarında çeksinler kafirler AMİN.
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    şunları canlı ele geçirmeyin.
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir polisimin askerimin korucumun tirnagina bin lesi degismeyiz bu kararlikta terorist bitene kadar yolumuza devam edecegiz bir mehmetcik gider binlercesi yeni yetisip gelir sira bu lesleri besleyen domuzlarada gelecek elbet
    Cevapla
  • halil ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaALLAH ALLAHIMIZIN da bir hesabı var elbet yeter ki bizler ALLAHIN yolundan ayrılmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı