Ahmet Yenilmez'den acılı annelere destek ziyareti

PKK’nın elinden çocuklarını kurtarmaya çalışan annelerin oturma eylemi günlerdir HDP Diyarbakır İl Binası önünde devam ediyor. Sosyal medyada #AnnelerDireniyor etiketine binlerce mesaj yağıyor. Destek çağrısına sanatçı Ahmet Yenilmez'den destek gecikmedi.

GİRİŞ 08.09.2019 14:07 GÜNCELLEME 09.09.2019 00:32
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde, terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için eylem yapan annelerin sayısı artıyor. Annenelerini eyleminin 6. gününde 14’e yükseldi.

 

 

AHMET YENİLMEZ BİZZAT GİTTİ

HDP Diyarbakır İl Binası önünde, terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için eylem yapan annelerden sanat camiasına çağrı yapıldı. Anne Ayşegül Biçer, “Sanatçıların desteği olursa, çocuklarımızı ölümden kurtarabiliriz. Lütfen bize ses olsunlar. Özellikle Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Tarkan, Sezen Aksu gibi sanatçılarımıza sesleniyorum. Sesimizi duyun, bize destek olun, yardım edin, çocuklarımız ölmesin, onları kurtaralım” demişti.

 

 

Bu çağrıyı duyup ilk giden sanatçı Ahmet Yenilmez oldu. Annelerin yanına giden Ahmet Yenilmez, annelere gül hediye etti.

SUSPUS OLAN ÜNLÜLERE ÖRNEK OLAN İSİMLER DE VAR

Bir an önce çocuklarına kavuşmak isteyen annelerden bazıları açık açık sanatçı ismi vererek kendilerine destek olmalarını dahi istedi. Fakat annelerin yardım çağrısı hükümeti hemen her sosyal-siyasal olayda hedef alan sözde sanatçı tayfası tarafından görmezden gelindi.

Sanat camiasından çaresiz anneler için destek mesajı yayınlayanların sayısı ise bir hayli az. Oyuncu Hasan Kaçan, Ahmet Yenilmez, Vildan Atasever, Ali Nuri Türkoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Dursun Ali Erzincanlı, şarkıcı Murat Kekili ve Cenk Eren üç maymunu oynayan sanat camiasına karşı dik durarak PKK'yı lanetleyip annelere destek oldular.

İşte o ünlülerin mesajları:

Cenk Eren

Diyarbakır’daki Anneler inşallah sağsalim evlatlarına kavuşurlar #AnnelerDireniyor

Hasan Kaçan

Evlatları terör örgütü tarafından kaçırılan annelere destek çığ gibi büyümeli. Başka gündemlerle uğraşmasak, bu taga destek olsak gençler. Bu konuda çok sayıda tag açılmış. Dağınıklık olmasın. Tek bir taga yüklenelim. #AnnelerleDireniyoruz

Ahmet Yenilmez

#Diyarbakır da eli kanlı terör örgütünün siyasi temsilcisi ⁦⁦@hdpdiyarbakir binasının önünde ki #ŞerifeBacılarımınEllerindenÖpüyorum

Vildan Atasever
Diyarbakır’da evlatları için feryat eden ve evlatlarına ulaşmaya çalışan anaların sesini "amasız" ve "fakatsız" duymalıyız. Tepkimizi açık ve duyulacak bir şekilde göstermeliyiz. Allah hiçbir anneye evlat acısı vermesin. #AnnelerDireniyor

Bahadır Yenişehirlioğlu

#AnnelerDireniyor
Annelerin sesine kulak verin...

Murat Kekili

Annelik bir makamdır.Bildigimiz bütün makamlar içinde de ayrı ve kutsal bir yeri vardır.Kalbimiz ve insanlıgımız sonuna kadar Diyarbakırlı annelerle birliktedir. Kim olursa olsun her görüşten sanatçı taşın altına elini koymalı ve bu konuya siyasal bakmamalıdır.

Dursun Ali Erzincanlı

Direnç konusunda, kadının da erkeğin de öyle ya da böyle bir kırılma noktası vardır.Fakat direnen anne ise, onu korkutup yıldıracak ne bir ordu, ne de güç tanıyorum. #AnnelerDireniyor

 

YORUMLAR 126
  • ığdırlı onbaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet bey karakteriyle insanligiyla o buzuntu lar la kıyaslamak bile haksızlık olur
    Cevapla
  • Ccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun adam gitti bu milletvekilleri bakanlar nerede onlar neden gitmiyor
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bu ülkede teröre karşı dik duramayan öyle yada böyle destek veren dolaylı yada direk olarak sempati duyan bir çok kesim var. Ne yazık ki bu her camiada var, medyada, siyasette, sanat camiasında, iş dünyasında vs. İşte böyle zamanlarda bunlar gün gibi ayrışıyorlar, saflarını belli ediyorlar. Devletin bütün bunları tespit edip bu kesimleri benim güzel vatanımda barındırmaması gerekir, benim güzel vatanımda bu insanlar para kazanmamalı, iş yapamamalıdır. Hem bu ülkenin kaymağını yiyeceksin, nimetlerinden faydalanacaksın sanatçı bozuntuları, akademisyenler, elit kaymak tabaka hemde iki yüzlülük yapacaksın. Bunlara bu ülke bu halk ekmek vermemeli.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fakir milletin ekmeğiyle semiren, içlerindeki karanlık yüzlerine vurmuş sarhoş aydınlar neredesiniz. Tasmanızı elinde tutan sahip Alman dernekleri emir vermediği için mi bu gerçek annelere destek olmuyorsunuz. Yazıklar olsun size utanmaz mahluklar. Her gün karanlık inlerinizden kameralar karşısına milletin ahlakını bozmak için çırılçıplak ve sarhoş köpekler gibi sokakta birbirine hemhal olan şeytanın yeryüzü şubeleri neredesiniz, bir kere olsun ekmeğini yediğiniz şu aziz vatan ve kahraman milletin yanında olun be.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani nerede 2 yada 3 ağaç için sokaklara kol kola inen ünlü bozuntulari bakın anneler ağlıyor neden sesiniz çıkmıyor gencecik fidanlar yok oluyor tabi sesiniz çıkmaz sizin karaktersizler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı