Soylu onay verdi! Emniyet Genel Müdürlüğü yapılandırıldı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında 35 olan daire başkanlığı sayısı, 13 daire başkanlığının yeniden yapılandırılmasıyla 28'e düşürüldü.

Soylu onay verdi! Emniyet Genel Müdürlüğü yapılandırıldı
Soylu onay verdi! Emniyet Genel Müdürlüğü yapılandırıldı
GİRİŞ 09.09.2019 10:52 GÜNCELLEME 09.09.2019 10:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında 35 olan daire başkanlığı sayısı, 13 daire başkanlığının yeniden yapılandırılmasıyla 28'e düşürüldü.

 

 

İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatındaki daire başkanlıkları, kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli şekilde kullanılması, yönetimde etkinlik ve koordinasyonun artırılması amacıyla Bakan Süleyman Soylu'nun onayıyla yeniden yapılandırıldı.

Yeniden yapılandırmayla, Özel Güvelik Daire Başkanlığının görevleri Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına devredildi.

 

 

Belge Yönetimi Daire Başkanlığı ile Koordinasyon Daire Başkanlığı birleştirilerek "Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığı", Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı ile Haberleşme Daire Başkanlığı birleştirilerek "Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı", Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı ile Hudut Kapıları Daire Başkanlığı birleştirilerek "Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı", İkmal ve Bakım Daire Başkanlığı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı birleştirilerek "Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı", Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Sağlık İşleri Daire Başkanlığı birleştirilerek "Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığı", Araştırma Daire Başkanlığı ile İnceleme Daire Başkanlığı birleştirilerek, "Araştırma ve İnceleme Daire Başkanlığı" olarak yapılandırıldı. 

Böylece Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında 35 olan daire başkanlığı sayısı, 13 daire başkanlığının yeniden yapılandırılmasıyla 28'e düşürülmüş oldu.

YORUMLAR 7
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Moral başkanlığı mı nedir bakanlıkta ne il yapar anlamadım
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    üst kademede boş yatıp bir türlü emekli edilmeyen veya emekli olmayan binlerce müdüre yenileri dahil olacak şimdi
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Istedıgı kadar yenıden yapılandırsın sulayman soylu vatan haınlerı o yapılanmanın ıcındekı yerını gene alıyor cok saglam adamlar koymalı o yerlere allah kolaylık versın.
    Cevapla
  • ismail eren 4 yıl önce Şikayet Et
    sayin Bakanim su istanbula bir el atin
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yönetmek böyle olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!