Asker eğlencesinde havai fişek patladı

Sultangazi’de asker uğurlama eğlencesinde askere gidecek gencin elinde patlayan havai fişek ortalığı savaş alanına çevirdi. Genç, elinde oluşan yanıklar nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Asker eğlencesinde havai fişek patladı
Asker eğlencesinde havai fişek patladı
GİRİŞ 09.09.2019 10:37 GÜNCELLEME 09.09.2019 10:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve ortalığı savaş alanına çeviren olay, Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatani görevini Ordu’da yerine getirecek olan Burhan K. (24) arkadaşlarıyla birlikte asker eğlencesi düzenledi. Müzik ve halaylar eşliğinde yapılan organizasyon sonunda Burhan K. eline bir havaifişeği alarak patlatmak istedi. Kalabalığın arasında bulunan Burhan K. fişeği ateşleyeceği sırada fişek bir anda kendiliğinden patladı. Peş peşe patlayan fişeğin kıvılcımlarından kaçan çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşadı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Geceyi aydınlatan fişeklerin patlaması sona erdiğinde Burhan K.’nın elinin kıvılcımlardan yandığı anlaşıldı. Yaşananların ardından sokakta bulunanların hiçbir şey olmamış gibi eğlenceye devam etmesi dikkat çekti. Eğlenceye katılan bir arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıyan olaylar sonrasında genç asker adayı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Burhan K., yapılan müdahale sonrasında taburcu edilerek birliğine teslim olmak için asker ocağının yolunu tuttu.

YORUMLAR 3
  • Mnnn 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok rahatsız ediyorlar.Gürültü fazla yaşlı hasta bebek var yeter artık.
    Cevapla
  • SeRTeC 4 yıl önce Şikayet Et
    bu asker eğlenceliri çok abartılıyor,sanki cepheye asker gönderiyorlar.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıllanmadık bir türlü...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!