Kadıköy'de iki kişiyi darp ettiği, bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle milli kick boksçu Berke Ş. (21) gözaltına alındı.

Zanlı Berke Ş, dün gece Kadıköy'de motosikletli iki kişiyle kız arkadaşına laf attıkları iddiasıyla kavga etti. Olay yerinden kaçan motosikletli kişileri takip eden zanlı Berke Ş. Ömer Özdemir isimli kişiyi darbedip bıçakladı.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Özdemir, müdahaleye karşın hayatını kaybetti. Cinayet sırasında elinden yaralanan zanlı Berke Ş. tedavi için gittiği hastanede gözaltına alındı. Polis, olaya karıştığı iddiasıyla 2 kişiyi de gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri süren şüphelilerin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Güvenlik kamera görüntülerinde katil zanlısı kick boksçu Berke Ş'nin, Özdemir'i bıçaklayıp öldürdüğü anlar yer alıyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • adi piskopppo 09.09.2019 12:27
    adi piskopat
  • KADIAHMETOĞLU66 09.09.2019 12:11
    Öfke ile kalkan zararla oturur. Takıldığı yerlerin sonu bu olur. İnsan ne zaman Rab bine abd ( kul) olursa hem dünyada, hem kabirde, hemde ahirette, mutlu ve bahtiyar olur. Allahu Teala Celle celaluhu bizi ve evlatlarımızı yanlış yollara sapmaktan muhafaza eylesin. İNŞALLAH
  • fehmi 09.09.2019 11:19
    milletin karısına kızına laf atmak nekadar yanlış bir davranış kavga etmekte doğru değil ama kim olsa yanındaki bayana laf atılması hoş olmayan sonuçlar doğurur