O emniyet müdürü böyle rest çekmişti: Sizin gibi köpeklerin...

Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Niğde'de trafik kazası geçirdi. Karabörk yaralandı, eşi ise hayatını kaybetti. Karabör, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'cülerin "Emrimize gireceksin" telefonuna "Ben sizin gibi köpeklerin emrine girmem. Yüreğiniz yetiyorsa, gelin beni teslim alın" yanıtını vermişti.

O emniyet müdürü böyle rest çekmişti: Sizin gibi köpeklerin...
O emniyet müdürü böyle rest çekmişti: Sizin gibi köpeklerin...
GİRİŞ 09.09.2019 15:22 GÜNCELLEME 09.09.2019 15:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Niğde'de trafik kazası geçirdi. Karabörk yaralandı, eşi ise hayatını kaybetti. Korkunç kaza sonrası Kamil Karabörk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

DARBECİLERE BOYUN EĞMEMİŞTİ

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Hatay İl Emniyet Müdürü Karabörk, kamuoyunun yakından tanıdığı bir isimdi. 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında Erzurum'da görevli olan Karabörk, darbecilerin tehditlerine boyun eğmemesi ve kendisine verilen direktiflere verdiği yanıtlarla gündem olmuştu.

 

 

"HEMEN EMRİMİZE GİRİN"

Hatırlanacağı üzere Anadolu'nun dört bir yanında olduğu gibi o gece Erzurum'da da devlet-ordu el ele verdi. Erzurum'da halk, belediye başkanlığı, valilik, emniyet müdürlüğü ve asker işbirliği yaptı. Kentin merkezindeki 9. Kolordu Komutanlığı'ndan dönemin komutanı Korgeneral Şeref Öngay'ın emriyle herhangi bir asker dışarı çıkmadı. Kolordu Komutanlığı'nda karartma uygulanarak, olası gerilimin önüne geçildi. Darbe girişiminin ilk saatlerinde Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü Genelkurmay'dan arayan bir darbeci, "Türk Silahlı Kuvvetleri olarak yönetime el koyduk. Hemen emrimize girin" dedi.

"SİZİN GİBİ KÖPEKLERİN EMRİNE GİRMEM"

Kanunsuz emre uymayan Erzurum İl Emniyet Müdürü, "Ben sizin gibi köpeklerin emrine girmem yüreğiniz yetiyorsa gelin beni teslim alın. Bakın alnınızın ortasından kurşun nasıl yiyeceksiniz" yanıtını verdi. 

KAMİL KARABÖRK KİMDİR?

1966 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatında göreve başladı. Değişik rütbelerde farklı illerde görev yaptıktan sonra, 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. 07.01.2014 tarihli kararname ile Erzurum İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. 25.10.2016 tarihli kararname ile Hatay İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Kamil Karabörk evli ve iki kız babasıdır.

YORUMLAR 3
  • tupper 4 yıl önce Şikayet Et
    kaza mı acaba...
    Cevapla
  • ..... 4 yıl önce Şikayet Et
    bu günlerde normal trafik kazası olmuyor
    Cevapla
  • Süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Acil şifa versin İnşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar