Tevfik Göksu'dan İBB önünde eylem yapan işçilere ziyaret

İBB'den haksız yere çıkarılan işçiler eylemlerine devam ediyor. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da bugün işçilere destek ziyaretinde bulundu. "Hukukunuzu koruyacağız" mesajı veren Göksu, "Sizin her türlü derdinizle dertlenmeyi bir kardeşlik, vatanperverlik sorumluluğu olarak görüyoruz" diye konuştu.

GİRİŞ 09.09.2019 17:14 GÜNCELLEME 09.09.2019 17:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, haksız yere İBB'den çıkarılan işçilere destek ziyaretinde bulundu. Göksu burada işçilere seslendi. "Sizin hukukunuzu koruyacağız" diyen Göksu, " İnşallah bu uygulamayı yapanlar vicdanlarına soru sorulduğunda vicdanlarının sesini dinlerler" ifadelerini kullandı. Göksu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

 

Büyükşehir'in meclisinde araştırma komisyonunun kurulmasına karar verdik. Bu hafta komisyonda görüşüldükten sonra resmi olarak kurulmuş olacak. Sizlerin bütün haklarınızın korunmasıyla ilgili bilgileri almış olacak. 

Hiçbir zaman bir insanın rozeti emekten daha önemli değildir. Emek, alınteri bir insanın en temel hakkıdır. Seçimden önce sizlere verilen sözlerin tutulmasının takipçisi olacağımızı Meclis'te de söyledik, burada da söylüyoruz. Takipçisi olacağız. Sizin hak ve hukuklarınızın korunması için AK Parti grubu olarak üzerimize düşen gayreti her zaman göstermeye sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Her türlü sevincinizi de sevincimiz olarak kabul ediyoruz. Sizin her türlü derdinizle dertlenmeyi bir kardeşlik, vatanperverlik sorumluluğu olarak görüyoruz. İnşallah bu uygulamayı yapanlar vicdanlarına soru sorulduğunda vicdanlarının sesini dinlerler.

 

 

Buradan hem vicdanlara sesleniyoruz hem de seçimden önce verilen sözlerin yerine getirilmesinin erdemli bir davranış olacağını tekrar hatırlatıyoruz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Mahir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence içlerinde çokça ak partiye ders vermek isteyen vardı bence öyle kalsalar daha iyi tabiki en doğrusunu rabbim bilir bırakın kendi başlarının cagresine baksınlar hatta erdogan bıraksın alın görün dersi desin çünkü erdogan gibi bir şahsiyet adam kere adam bu ülke insanına bin gömlek fazla rabbim ömrüne hayırlı ömürler katsın o adamın başını egdirenler ne hali varaa görsün rabbim hepimizi ıslah etsin.
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    geleceğin istanbul Büyükşehir belediye başkanı. helal size.
    Cevapla
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    dışarıdan gelmeleri istemiyor halk. Tevfik Göksu bey önümüzdeki dönemde görsel ve yazılı basınla sürekli desteklenmeli...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance