İnfiale neden olan görüntülerle ilgili harekete geçildi!

Kadıköy Anadolu Lisesi'nde yeni gelen öğrencilere 'karşılama töreni' adı altında simit atıldı. Skandal görüntülere sosyal medyadan tepkiler yağdı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kadıköy Anadolu Lisesindeki 'etkinliğe' ilişkin inceleme başlattı.

GİRİŞ 10.09.2019 01:19 GÜNCELLEME 10.09.2019 03:41
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Kadıköy Anadolu Lisesi'ndeki ilk günleri için büyük bir heyecanla okula giden öğrenciler, beklemedikleri bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Kadıköy Anadolu Lisesi'ne ilk kez giriş yapan yeni öğrencileri, üst sınıflar simit atarak karşıladı. Yere atılan onlarca simit, sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

 

 

Yere atılan onlarca simit, temizlik görevlileri tarafından daha sonra temizlense de sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

HER YIL AYNI MANZARA

 

 

Kadıköy Anadolu Lisesi'nde eğitim öğretim yılının ilk gününde, okula giriş yapan ve çömez denilen öğrencilerin üzerine her yıl simit atılıyor. Sözde geleneğin 55 yıldır sürdüğü iddia ediliyor

İNCELEME BAŞLATILDI

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kadıköy Anadolu Lisesindeki "etkinliğe" ilişkin inceleme başlattı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, lisede yeni eğitim öğretim yılı açılış töreni sırasında yapılan "etkinliğe" değinildi.

Açıklamada, "Kadıköy Anadolu Lisesinde, yeni eğitim öğretim yılı açılış töreni sırasında 'Liseye yeni başlayan öğrencileri karşılama' adı altında gerçekleştirildiği ifade edilen söz konusu 'etkinlik'le ilgili olarak müdürlüğümüzce inceleme işlemi başlatılmıştır." ifadeleri yer aldı. 

YORUMLAR 143
  • kimsesiz 4 yıl önce Şikayet Et
    bu öğrencilerden ne köy olur ne kasaba helede bu işi öğretmenleri bile bile ses çıkarmıyorsa yazıklar olsun bizde niğmet kutsaldır yerde görsek öper başımıza koyarız bu öğrenciler acaba hangi dinden İslam olmadığı kesin ALLAH bunlara akıl fikir versinde böyle devam edip memleketin başına bela olmasınlar.
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay sadece bu sene mi yaşandı yoksa daha önceki yıllarda da böyle bir saçmalık yapılıyor muydu? Orada öğretmenlerden, velilerden hiç mi aklı başında birisi yoktu? Bu nasıl bir anlayıştır? Başta okulun idarecileri olmak üzere sorumluluğu olan herkes cezalandırılmalı. İnşallah bize verilen nimetlerin kıymetini bilen bir nesil yetiştiririz.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Gene birileri bizim hasas oldugumuz kulturumuzu kulanarak ortaligi karistirmak istiyor anlasilan cunku bizim kulturumude ekmek nimetir ve degerli alin teridir bunu bazilari suistimal ediyor dikatli olmamiz lazim hic birseyde bizi birbirimize dusuremediler simdide inanc ve kulturlerimize saygisizlik yapiyorlar dikatli olmaliyiz milet olarak uyanik olmaliyiz
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    %99 'u 'müslüman' olan ülkede nimete verilen değer!Ne güzel memleket.
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    görüntüleri izlediğim kadar öğrencilerin sucu yok suçlu okul yönetimi okul yönetimi adeta izin vermiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki