Kenevir ekti etrafına bubi tuzakları döşedi

Yasadışı kenevir ekili alanın etrafında bubi tuzakları bulundu Çalışır durumdaki tuzakları, jandarma etkisiz hale getirdi.

Kenevir ekti etrafına bubi tuzakları döşedi
Kenevir ekti etrafına bubi tuzakları döşedi
GİRİŞ 10.09.2019 12:17 GÜNCELLEME 10.09.2019 12:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir'in Beydağ ilçesinde, etrafı bubi tuzakları ile koruma altına alınan yasadışı ekilen kenevir bitkisi operasyonunda, Jandarma ekipleri bubi tuzaklarını etkisiz hale getirdi. Tuzağın çalışması halinde bir insan bacağını koparacağı öğrenilirken, bin 450 kök kenevir ve 4 kilo 800 gram kubar esrar ele geçirildi. Jandarma, bubi tuzağı kurup, yasadışı kenevir eken şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beydağ ilçesi Adaküre Mahallesi Ovacık mevkisinde, yasadışı kenevir ekildiğinedair bilgi edindi. İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, drone ile arazide yaptığı incelemede, yasadışı ekimi tespit etti. Ayrıca jandarma ekipleri, detaylı yaptığı incelemede, kenevir bitkisinin ekildiği alanın çevresinin 4 adet köstebek tabancası adı verilen bu i tuzağı ile tuzaklandığı, tuzakların çalışır vaziyette olduğunu belirledi. İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı PAMİT ekipleri olay yerine gelerek, bubi tuzağın etkisiz hale getiriken, tuzağın çalışması durumda bir insanın ayağını yaralayıp, kopmasına neden olabileceği öğrenildi. Yasadışı Ekim alanında yapılan aramada bin 450 kök kenevir ve 4 kilo 800 gram kubar esrar ele geçirildi. Öte yandan jandarma ekipleri, araziye ekimi yapan şahısları bulmak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 1
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma jandarma takip eder kim ektiyse onu bulur bu ne biçim iş. Yoksa içeriden korunan birileri mi var?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar