HDP binası önünde evlat nöbetine katılan anne acı haberle yıkıldı

Diyarbakır'da çocukları dağa kaçırılan ailelerin eylemleri katlanarak devam ederken, eylemde yer alan S. Çetinkaya'nın kuzeni Aysel Bozkurt, hastanede tedavi gören babasının ölüm haberini alınca baygınlık geçirdi. Bozkurt'un baygınlık geçirmesi üzerine olay yerine ambulans çağrıldı.

GİRİŞ 11.09.2019 15:26 GÜNCELLEME 11.09.2019 19:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çocuklarının dağa kaçırılmasında HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin, 3 Eylül'de partinin il binası önüne gelerek başlattığı oturma eylemi sürüyor.

 

 

Bozkurt, kuzeni S. Çetinkaya'ya kavuşma ümidiyle oturma eylemini sürdürürken acı bir haber aldı.

Hastanede tedavi gören babasının hayatını kaybettiğini öğrenmesi üzerine baygınlık geçiren Bozkurt'a 112 Acil Servis ekiplerince müdahalede bulunuldu.

 

 

"Babam gitti" diye feryat eden Bozkurt, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"BAŞLARIM SİZİN KÜRDİSTAN DAVANIZA" SÖZLERİ İLE SEMBOL OLMUŞTU

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül’de HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önüne gelen Şahap Çetinkaya’ya yeğeni Aysel Bozkurt da destek vermiş, Bozkurt HDP’lilerle girdiği tartışmada 'Başlarım sizin Kürdistan davanıza, sizin çocuğunuz hangi özel okulda okuyor, eşiniz hangi plajda’ diyerek eylemin sembol ismi haline gelmişti.

YORUMLAR 10
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu annemizin acısı tüm Türkiye'nin acısıdır. Çünkü Allah bizi kardeş ilan ettiğinde acıları ve mutlulukları paylaşacağımıza söz verdik. Allah yar ve yardımcısı olsun annemizin. İnşaAllah en kısa zamanda tüm annelerimizin dertlerine devalar bulunur.
    Cevapla
  • Olcaytu 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru hadi Ahmet Türk harcasın bakim evladını dağlarda yahut diğerleri.Kaçtanesinin çocuğu dağlarda.Olur mu hayatta en ucuz nedir diye sorarlarsa bu terörist seviciler için elin evladı demek daha doğru.Elin evladından kolay harcanan var mı bugün o dağlarda.O hainlerin canları o kadar tatlı ki düzinelerce korumayla geziyorlar dağlarda.Fare gibi girdikleri mağaradan anca direktif veriyorlar.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala ne bekleniyor? Çocukların dağa kaçırılmalarına Hdp köprü oluyor!!?.
    Cevapla
  • Memoks 4 yıl önce Şikayet Et
    Her kim ki kendi çıkarları için devlet çıkarlarını ayaklar altına alıyorsa ve teröristlere ses dahi çıkartmıyorsa benim için o bir yunandır.
    Cevapla
  • Destan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey hdp yatacak yerin yok, şu verdiğin aciya bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...