Kazada yaralanan emniyet müdürü ve kızları ile ilgili yeni gelişme!

Niğde'de meydana gelen trafik kazasında yaralanan Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile 2 kızı ve damadı, Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen müdür ile kızlarının yatışı yapılarak tedavilerine başlandı. Sağlık durumu iyi olan damadın ise aileye refakat ettiği bildirildi.

Kazada yaralanan emniyet müdürü ve kızları ile ilgili yeni gelişme!
Kazada yaralanan emniyet müdürü ve kızları ile ilgili yeni gelişme!
GİRİŞ 11.09.2019 17:43 GÜNCELLEME 11.09.2019 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Niğde- Bor karayolunda meydana gelen kazada, ailesiyle birlikte Bodrum'a gitmek için yola çıkan Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk yönetimindeki 06 EA 3621 plakalı otomobil, kavşakta Süleyman Şahin yönetimindeki 33 NC 389 plakalı tanker ile çarpıştı.

Kazada Müdür Kamil Karabörk'ün eşi Zuhal Karabörk olay yerinde hayatını kaybetti. Müdür ile kızları Dr. Fatma Nezihe Karabörk (25), stajyer avukat olan Elif Aybüke Karabörk (23) ve Fatma Nezihe'nin nişanlısı Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde görevli Dr. Mehmet Ali Kazğı (26) yaralı olarak götürüldüğü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Zuhal Karabörk'ün cenazesi dün memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verilirken, Emniyet Müdürü Karabörk de ambulans helikopterle getirilerek cenazeye katıldı. Gözaltına alınan tanker şoförü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

ADANA'YA SEVK EDİLDİ

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri süren Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile kızları ve damadı, Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Müdür ile kızlarının yatışı yapılarak tedavisine başlanırken sağlık durumu iyi olan damat Dr. Mehmet Ali Kazğı'nın ise aileye refakat ettiği bildirildi. 

YORUMLAR 1
  • Eğitmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Trafik'de müdür'de olsan "Sağ'dan gelenin yol hakkı'nı" unutmayacaksın, sonu kötü olabilir. Geçmiş olsun!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü