Evlat nöbeti katlanarak devam ediyor

Evlatlarının HDP aracılığıyla dağa kaçırılan ailelerin Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki eylemde 10. güne girildi. Çocuklarını isteyen ailelere katılım ise her geçen gün artmaya devam ediyor.

Evlat nöbeti katlanarak devam ediyor
Evlat nöbeti katlanarak devam ediyor
GİRİŞ 12.09.2019 12:01 GÜNCELLEME 12.09.2019 12:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan aileler, eylemlerine 10'uncu gününde de devam ediyor.

Ya çocuklarının gelmesi ya da öldürülmeleri durumunda eylemlerine son vereceklerini belirten Saliha Edizer, çocuklarının gelmelerini beklediğini söyledi.

Evlat nöbetinde 10. gün

Edizer, "Yakup Edizer’in annesiyim, İstanbul’dan geldim. Eyleme devam edeceğiz ve çocuklarımız gelene kadar da kalkmayacağız. Çocuklarımızı getirsinler, hep beraber burada direneceğiz. Gelip bizi öldürsünler ancak ölüm bizi buradan kaldırabilir. Bugün 10’uncu gün, Allah onları kahretsin” dedi.

YORUMLAR 5
  • Arda 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Elazigli 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakirda sadece 25 cocukmu kayip hayir binlerce kayip bu ailler nerde devlet bunlari niye arastirmiyor neyin karsiliginda cocuklari verdiler süpelenmek elde degil devlet bunlari toplasin ve sorguya ceksin bunlar neyi bekliyor gelmiyen protesto etmiyenler demeki kendileri ver bu kadar basit Lütfen savci görevini yap
    Cevapla
  • Ertugrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardımcıları olsun bir an önce evlatlarına kavuşurlar İnşallah....
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Halk isterse bu terörü bitirir. Ben de onu anlamıyorum. Bu ülkede iki ağaç kesildi diye millet ayağa kalkıyor eylem yapıyor, düşük ücretleri bahane edip eylem yapılıyor, tutuklu gazeteciler bahane edilip eylem yapılıyor olur olmadık şeylere eylem yapılıyor, yürüyüş yapılıyor, protesto ediyorlar. Eeee ortada bir terör örgütü var bunlarla bağlantılı bir parti var ortada bir canilik bir vahşet vicdansızlık var madem terörden kurtulacaksak toplum neden topyekün bunun için harekete geçmiyor neden büyük bir karşı duruş sergilenmiyor? Bunları bile bile gidip bunlara oy veriliyor, bunlarla işbirliği yapanlara oy veriliyor bir şekilde destekleniyor.
    Cevapla
  • inşallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bize yeter, direnin analarımız.. sizler direnerek geleceğimiz olan çocuklarınıza kavuşup, bu pkk illetinin kökünün kazınmasına vesile olacaksınız inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı