Hain saldırı sonrası Belediye Başkanı gözaltında

Kulp ilçesi'nden gelen son dakika haberine göre PKK'lı teröristlerce düzenlenen, 7 kişinin şehit olduğu saldırıyla ilgili HDP'li Kulp Belediye Başkanı gözaltına alındı.

GİRİŞ 13.09.2019 17:25 GÜNCELLEME 14.09.2019 09:23
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Kulp ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen, 7 kişinin şehit olduğu, 10 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili, HDP'li Kulp Belediye Başkanı gözaltına alındı.

 

 

Kulp'un Ağaçkorur köyü mevkisinde odun toplamaya giden vatandaşların bulunduğu araca teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen 7 kişinin şehit olduğu saldırıda yaralanan 10 kişiden 9'unun tedavisi sürüyor.

Belediyeye ait aracın saldırının gerçekleştiği yerde görüldüğü iddiası

 

 

Saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, olay yerinde patlamadan kısa süre önce belediyeye ait aracın görüldüğü bilgisi üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 4 kişiden HDP'li Kulp Belediye Başkanı M.F.T, düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınan Belediye Başkanı M.F.T. ile HDP İlçe Başkanı A.K, HDP'li Kulp Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ş.A'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bir şüphelinin yakalanması için operasyon devam ediyor.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen, 7 kişinin şehit olduğu, 10 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış, HDP İlçe Başkanı ve Kulp Belediyesi Fen İşleri Müdürü gözaltına alınmıştı.

BELEDİYE YOL ÇALIŞMASI YAPTI AYNI GÜN BOMBA PATLADI

Terör örgütü PKK tarafından Kulp'ta gerçekleştirilen hain bombalı saldırının detayları ortaya çıktıkça HDP'nin karanlık tarafı da gün yüzüne çıkıyor. Teröristlerin saldırıyı gerçekleştirdikleri gün HDP Belediyesi tarafından bombanın patlatıldığı yolda çalışma başlatıldığı ortaya çıktı. HDP belediyesinin yol çalışmasının sona erdiğini belirten bir paylaşımda bulunmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra saldırı düzenlendi. Bu durum ise akıllara HDP belediyesinin saldırıda parmağı var mı sorusunu getirdi. Yaşanan bu olayların ardından HDPP İlçe Başkanı ve Kulp Belediyesi Fen İşleri Müdürü gözaltına alındı.

 

YORUMLAR 70
  • Yusuf Islam 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörün ana kaynaklarından biri de HDP'li belediyelerdir. Bunlara artık kökten çözüm bulunmalı.
    Cevapla
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    içeride gebertin gitsin.
    Cevapla
  • Sakarya li 4 yıl önce Şikayet Et
    Asin.asiiiin.asin.
    Cevapla
  • zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Darısı bunlara gidip selam çakan onların terörist olmadığını dile getiren İBB başkanına ...İstanbul gibi bir yerin belediye başkanının HDP ile yani PKK ile işbirliği yapmasına tahammül edemiyorum.Oy verenler büyük vebal altındasınız.Yakında istanbuldada olaylar başlarsa işbirlikçinin İBB olabileceği ihtimalinin yüksek olduğunu unutmamak lazım
    Cevapla
  • ...... 4 yıl önce Şikayet Et
    oh be bir nebze sakinlestim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi