Avcılar’da aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda biri kadın 3 kişi yaralanırken, güpegündüz sokak ortasında yaşanan silahlı kavga anı kameraya yansıdı.

Olay, Avcılar Yeşilkent Mahallesi Amasyalılar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde ortasında aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada biri kadın 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar da panikleyerek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alıp inceleme başlatırken, sağlık ekipleri de yaralıları tedavi edilmesi için hastaneye kaldırdı.

SİLAHLI KAVGA KAMERADA

Görüntülerde, silahlı kişilerin art arda ateş ettiği görülüyor. Elinde 2 silahı olan bir şahsın mermilerinin bitmesi üzerine yola fırlattığı ve diğer silahıyla çatışmaya devam ettiği görülüyor. Görüntülerde bir diğer şahsın ise elindeki silahı bir kişinin başına doğrultup ayaklarına ateş ettiği görülüyor.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • cevat 16.09.2019 10:15
    Bu beyaz tişörtlü eşkiya bulunmalı , hakkıyla cezası verilmeli !!
  • gurhan 16.09.2019 10:14
    Eee sen her türlü zorbalığı yapan adama 2 yıl verirsen, sonucu bu olur işte. Sonra beyni olan göçüyor ülkeden tabi.
  • Özkan 16.09.2019 09:56
    Allah islah etsin
  • yiğido 16.09.2019 09:55
    Evet burda çatışanlar suçlu, ama bunlara en ağır cezayı vermeyen cezaları kanunlaştırma yan kişiler suçsuz mu?
  • HamidiyeSüvarisi 16.09.2019 09:47
    Bunlar demek kanunlardan korkmuyor.o zaman idam gelsin.
Daha fazla yorum görüntüle