Netflix'ten kirli propaganda!

Yayınladığı dizi ve filmlerle her fırsatta Türkiye'yi hedef alan Netflix'te yine bir yapımda Türkler aşağılandı. '13 Commandments' isimli dizide Atatürk ve Erdoğan fotoğrafları kullanılarak Türkler barbar ve katil olarak gösterildi.

Netflix'ten kirli propaganda!
Netflix'ten kirli propaganda!
GİRİŞ 15.09.2019 22:17 GÜNCELLEME 15.09.2019 22:32
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Film platformu Netflix, bir kez daha Türkiye hazımsızlığını gösterdi. Daha önce aleyhimizde yapılmış dizilere yer veren platform, rezaletlerine bir yenisini daha ekledi.

 

 

Platformun yeni dizilerinden, Belçika yapımı '13 Commandments' adlı dizinin ilk bölümünde, Atatürk ve Erdoğan fotoğrafları kullanılarak, Türkler barbar ve katil olarak gösterildi. 

DUVARDA ATATÜRK VE ERDOĞAN FOTOĞRAFLARI

 

 

'13 Commandments' adlı film bir Türk'ün boğaz keserek cinayet işlemesiyle başlıyor. Suç temalı dizide, katilin Türk olduğunu vurgulamak için, duvara asılmış Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına yer verildi.

Daha öncelerde ise Collateral isimli dizide de, "Kırıkkale dünyanın en berbat yeri. Türkiye'de olmadığım için şükrediyorum" sözlerine yer verilmişti.

Netflix'in Türkiye hazımsızlığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

YORUMLAR 112
  • hurşit GÜNDOĞAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ve Kırıkkale Sevdalısı olarak NETFİX i ve Bunun gibi Ülkeme Düşman olanları kınıyorum.
    Cevapla
  • Dogan 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Türklerin tek suçu, Osmanlıdan beri diğer milletlere hoşgörü gösterip,onları barbarlıkla sonsuza dek sindirememek oldu. Bizler yeterince barbar olsaydık,ne bunların sesi böyle çıkar,ne de ülkemizi böyle karıştırmaya cesaretleri olurdu.
    Cevapla
  • Gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin afrikada yaptiği sapik soykirim ve işkeceleri internettten bir arastirin.5 yasindaki afrikali çocuğun ellerine ayaklarina yaptiklarini bir de babasina izlettirmelerini görün.Belçikadan mideniz bulanacak..
    Cevapla
  • ...... 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim insanımızda netflix diye diye gezsin dursun reklamını yapsın bunların.
    Cevapla
  • Gebze 4 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk’e de hakaret var.Natoda hedef olarak Atatürk’ün resmini kullanmıştı.Ama Atatürkçüler suspus.Hepsi popüler kültürün kölesi olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi