İmamoğlu partisinin kararını hiçe saydı, CHP'liler isyan etti

İmamoğlu, hiçbir meclis üyesinin iştiraklerde görev yapmaması yönündeki parti kararını deldi, CHP’li meclis üyeleri ayaklandı. İmamoğlu, Şişli’den Resul Emrah Şahan’ı BİMTAŞ’a, Beylikdüzü’nden Fatih Keleş’i İstanbulspor Derneği’ne başkan olarak atadı. Kararları hiçe sayılan CHP grubu isyan etti.

İmamoğlu partisinin kararını hiçe saydı, CHP'liler isyan etti
İmamoğlu partisinin kararını hiçe saydı, CHP'liler isyan etti
GİRİŞ 16.09.2019 09:48 GÜNCELLEME 16.09.2019 09:48
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri Başkan Ekrem İmamoğlu’nun kararlarına isyan bayrağı açtı. “Meclis üyeleri İBB iştiraklerinde görev almayacak” kararı olmasına rağmen İmamoğlu, İBB Spor Kulübü Derneği listesini hazırladı. Dernek başkanlığına Beylikdüzü’nden meclis üyesi seçilen Fatih Keleş getirildi. 
 
MAAŞI 30 BİN TL OLDU
 
İmamoğlu Ailesi’ne çok yakın olan Keleş, baba Hasan İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile Edremit’te satın aldıkları zeytin arazilerinin imara açılmasıyla gündeme gelmişti. Yine İBB meclis üyesi Doğan Subaşı da aynı dernekte Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi. Şişli Meclis Üyesi Resul Emrah Şahan da BİMTAŞ’a Yönetim Kurulu Başkanı olarak atadı. Şahan’ın aylık kazancı bir anda 30 bin liraya yükseldi. “İBB’de artık işe alımlarda liyakat olacak” diyen CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı da kendi şoförü Hasan Sergen Ağan’ı İBB’de işe aldırdı. Akşam’a konuşan bir üye, “Meclis üyelerinin İBB iştiraklerinde görev alamayacağı yönünde karar alındı. Bu karara rağmen İmamoğlu kendisine yakın meclis üyelerine kıyak görevler verdi. Şu anda belediyeyi Beylikdüzü’nden gelenler yönetiyor. Ekrem İmamoğlu’nu kimseyle görüştürmüyorlar” dedi.
 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 42
  • Halis 4 yıl önce Şikayet Et
    üst akıl ne derse o olur. mason yapıya sahip kişiler gelmesi gerekiyor. yoksa işler nasıl yürüyecek. chp içerisinde mutaasıp kısımlarda var. ola ki yanlışlıkla geldiler. 3-5 ay sonra değiştirilir. bunlar genel seçimlere hazırlanıyorlar. ileride olmadık senaryolara hazır olun.
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    chp liler yediğiniz haram paraların milletin hakkı için cehennem sizi bekliyor mahkemeyi kübra sizi bekliyor.
    Cevapla
  • A. T. T.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olursunuz inşallah
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    eko başkanı görünce sadece istanbul lu arkadaşlara martın sonundan beri bahar geldiğini hatırlatmak isterim umarım her geçen gün hayat şartları kazanci calip çırpması akp yi mumla ararsınız... benim bu kişiye oy verene hakkım helal değil en azından böyle haberler duymuyorduk başkan olduğundan beri akraba ve dostlarının hayatı kurtuldu bunlar göstere göstere yapıyorlar:) helal olsun
    Cevapla
  • Mrd 4 yıl önce Şikayet Et
    30 bin tl maaş nedir?Bir kamu görevlisi bir profesörden,bilim adamlarından nasıl bu kadar çok maaş alır,kullandıkları araçlar yedik ictikleride çabası,Bu ülke düzelmez ekonomi batmaya mahkum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!