Evlat nöbeti 14. gününde: Destek her gün artıyor

Diyarbakır'da çocukları HDP tarafından dağa kaçırılan annelerin evlat nöbeti 14. gününde. Oturma eylemine destek her gün daha da artıyor. 14 gündür çocuklarını beklediğini söyleyen Astsubay Semih Özbey'in annesi Sadiye Özbey, "Çocuğumuzu istiyoruz biz çocuğumuzun peşindeyiz başka bir şey peşinde değiliz" dedi.

Evlat nöbeti 14. gününde: Destek her gün artıyor
Evlat nöbeti 14. gününde: Destek her gün artıyor
GİRİŞ 16.09.2019 10:19 GÜNCELLEME 16.09.2019 10:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki eylemi 14'üncü gününe girdi.

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin eylemi 14'üncü gününde de devam ediyor.

14 gündür çocuklarını beklediğini söyleyen Astsubay Semih Özbey’in annesi Sadiye Özbey, sayıların artığını ve desteklerin çoğaldığını kaydetti. Özbey, “Bugün 14’üncü günümüz oldu, hala haber alamadık bekliyoruz. Çocuğumuzu istiyoruz biz çocuğumuzun peşindeyiz başka bir şey peşinde değiliz. Çocuğumuzu alıp buradan gitmeyi düşünüyoruz. Devlet büyüklerimizden bir haber bekliyoruz, bir an önce çocuklarımızı istiyoruz. Eyleme katılanların sayıları artıyor destekler çoğalıyor. Çocuğumdan haber almayalı 5 yıl oldu, dile kolay 5 yıl. Yüreğimiz ve ciğerimiz yandı” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Evrensel DEĞER 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl ve Kutlu ana yüreği direnişi hak direniş olup, en sade, en masum, en insani; hak, hukuk ve adalet arayışıdır.hayvan haklarında fedaice görüntülerde yer alan insan hakları, çocuk hakları, kadın hakları tamsilcileri nerdesiniz? siye noldu?Makyaj boyaları da artık yapılan iki yüzlülüğü örtmeye yetmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı