Yılan korkusu yüzünden 45 gündür damda uyuyorlar

Antalya’da evine yılanların yuva yaptığını ileri süren Dilek Dağcıoğlu, 3 çocuğuyla birlikte korkudan eve giremiyor. Evin çatısında uyuyan Dağcıoğlu ve çocukları, yetkililerden yardım bekliyor.

GİRİŞ 16.09.2019 11:30 GÜNCELLEME 16.09.2019 12:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Antalya’nın Kepez ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Dilek Dağcıoğlu, 2 yıldır kirada kaldığı evine son 1,5 aydır korkudan giremiyor. Daha önce ahır olarak kullanılan evinin ahşap zemininde siyah renkte irili, ufaklı yılanlar gördüğünü söyleyen Dağcıoğlu, korkudan mobilyalarını dışarı çıkarıp evinin önünde oturuyor, geceleri ise çocuklarıyla birlikte çatıda uyuyor. Daha önce belediye ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdiğini ancak ekiplerin gelip ilaçlamasına rağmen çözüm olmadığını aktaran Dağcıoğlu, maddi imkansızlıklar yüzünden de evden çıkmadığını belirtti.

 

 



“1,5 aydır psikolojim bozuldu”

Dağcıoğlu, yılanları ilk gördüğü an dışarıdan geldiklerini düşündüğünü, ancak daha sonra evin içerisinde birkaç kez daha karşılaşınca yuva yaptıklarını anladığını söyledi. Olay sonrası itfaiye ve belediye ekiplerini aradığını belirten Dağcıoğlu, “2 defa itfaiyeyi aradık. Onlar gelip baktılar ve ‘Acil bu evden çıkmanız gerek. 4-5 yerde yuva yapmışlar dediler.' Belediye, ilaçlama için personel gönderdi, o da korkusundan giremedi. Ben cesaretlenip 3 çocuğum için kendim girdim, her yeri ilaçladım. Bir hafta sonra tekrar görünce 1,5 aydır psikolojim bozuldu” dedi.

“Can güvenliğimiz yok”

 

 

Maddi durumu uygun olmadığı için evden çıkamadığını da belirten Dağcıoğlu, yetkililerden yardım talep etti. Dağcıoğlu, "Şu anda damda kalıyoruz ve hayatımız dam oldu. Evin içerisine korkudan giremiyoruz, çocuklarım dışarıda ve damda ödevini yapıyor. Yılanların çocuklarıma ya da bana zarar vermesinden korkuyorum" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahibinin ilgilenmesi lazım ! Kira ödememeleri gerekiyor!
    Cevapla
  • R t e 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu nasıl bir durum şaşırdım peki nasıl yiyip içiyorlar yemekleri falan banyoları pek akıl erdiremedim
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok garip ev asma bahcesine dönmüş yılan balkona çıkamaz artık güvenli yer balkon
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm var! Kedi ve tavuk beslemek gerekiyor.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediye bin yer vermesi lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler