Helikopterleri gören teröristler kaçacak delik aradı

Suriye'nin kuzeyine kurulması planlanan güvenli bölgede 5'inci hava devriyesini yürüten Türk ve ABD helikopterleri, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi karşısında yer alan Suriye’nin Haseke iline bağlı terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Resulayn ilçesi üzerinde uçtu. Bu sırada iş makineleri ile hendek kazan teröristler ise paniğe kapılarak çalışmayı durdurdu.

GİRİŞ 16.09.2019 16:00 GÜNCELLEME 16.09.2019 17:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suriye’nin kuzeyine kurulması planlanan güvenli bölge için Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde kurulan Müşterek Harekat Merkezi'nden havalanan Türk ve ABD helikopterleri 5'inci ortak devriyeyi yaptığı sırada Resulayn üzerinde uçuş yaptı. Bölgede iş makineleri ile siper kazan PKK/PYD’li teröristler ise helikopterleri görünce panikleyerek kazı yapmayı durdurdu. Teröristler, helikopterlerin bölgeden uzaklaşmasının ardından ise kazı çalışmalarına devam etti.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • zekha kol 4 yıl önce Şikayet Et
    dağda didik 10000 kişi ile 1 tane terörist ara karşımızda merkezi var hiçbişey yapama ne kadar saçma anlayan biri varsa yardımcı olsun bizde anlayalım
    Cevapla
  • Tuzla 4 yıl önce Şikayet Et
    Topcu ateşi ile helikopterdeki amerikan subaylarinin gözü önünde iş makinalarini vursaydiniz kararlılığımızı gorurlerdi
    Cevapla
  • Düzceli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortak devriyenin amacı Pkk'yı korumak mı Allah aşkına? Bir şey anlayan varsa ne olur bana da anlatsın. Ya da Amerika PKK'ya mevzi kazandırmak için bizimle oyun mu oynuyor.
    Cevapla
  • M.Zeki ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Suçlular kaçmak için dünyada tünel kazıyor. Ölüp kabre konunca nereye kaçıyor.İyilik yapan iyilik bulur kötülükte ısrar eden belayı bulur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?