Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yaya geçidinde annesinin elini bırakıp yolun karşısına geçmeye çalışan Yazbahar Zorlu (8) otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay anına ilişkin videoyu izleyenler dehşete kapıldı.

Bursa İnegöl'de annesiyle birlikte karşıya geçerken bir anda elini bırakıp koşmaya başlayan 8 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı.

Alınan bilgilere göre kaza, İnegöl Alanyurt yolunda meydana geldi. İnegöl'den Alanyurt istikametine doğru seyir halinde olan Ali K. idaresindeki otomobil, yaya yolunda karşıdan karşıya geçerken annesinin elini bırakarak aniden yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Yazbahar Z.'ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen kız çocuğu yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı ise saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • ALLAH AŞKINA YA 17.09.2019 22:40
    Arkadaşlar olayın şahidiyim, lütfen bazıları saçma sapan yorum yapmasın! yaya geçidinden geçmedi o çocuk. fırladı yola, çünkü annesi geç dercesine ittirdi. Çarpan araba, diğerlerinin aksine yavaş gördüğünüz üzere. Ancak fren de yapsa o saniyelik anda durmak imkansızdı. Çocukcağız yerden kalktı ve kendi kendine yürümeye başladı. Hiç de bir şey olmadı çocuğa. Ancak çocuğun ailesi olay çıkardı, PARA istediler. Ali beyi Tehdit ettiler, hem hastanede hem de karakolda. Ali bey ve ailesi çok sakin, çok yardımcılardı. Küçük çocuğun ailesine de çok yardımcı oldular ama karşılığındq çok farklı bir tepki gördüler. Olay çok farklı çokk. Çok yazık
  • Ali 17.09.2019 17:32
    Yaya gecidinde carpissa sofo¨r 100% kusurlu Burda Avrupada öyle. soför ehliyetini kaybeder ayreten ceza yer ve ayreten kazazedeye tazminat verir
  • Ali 17.09.2019 17:30
    en iyisi annele ve babalar cocuklarinin elinden tutsunlar
  • tunç 17.09.2019 16:29
    işte sözün bittiği yer.aracların sık geçtiği yerlerden yay gecidi bile olsa karşıya geçmek çok zor.eğer orada üst geçit olsa bu kazalar kesinlikle olmaz.Allah şifa versin inşallah.
  • yoldangeçenmaydanoz 17.09.2019 16:03
    geniş işlek yollarda yayalara yol vermeye korkuyoruz. yolu kapatsak bile motorlu falan çıkıyor arkadan. yaya size güvenip yola çıkacak mesul olacaksınız. önce yaya programı kararlılıkla uygulanmalı bensemde uymayana ceza verilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle