FETÖ'nün finans kaynağına operasyon: 2 kadın gözaltında

Samsun’da FETÖ’nün yurt dışından gelen paralarını örgüt üyelerinin ailelerine dağıtılmasının organizasyonunu yaptıkları iddia edilen 2’si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

FETÖ'nün finans kaynağına operasyon: 2 kadın gözaltında
FETÖ'nün finans kaynağına operasyon: 2 kadın gözaltında
GİRİŞ 17.09.2019 13:41 GÜNCELLEME 17.09.2019 13:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapmasında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından banka aracılığıyla gönderilen paraları FETÖ’den Samsun ve çevre ilerinde ihraç olan, açığa alınan ve cezaevinde bulunan örgüt üyelerinin yakınlarına ulaştırmasını organize ettikleri iddia edilen Samsun’da milli eğitimde öğretmen olarak görev yapan Yasemin G. ile Recep R.Ş., Banu A. ve İsa Ö., bu sabah Samsun’da yakalandı.

 

 

"Silahlı terör örgütüne üye olmak ve terör örgütlerine finans sağlamak" suçundan gözaltına alınan 4 kişinin ev ve arabalarında yapılan aramalarda, 4 bin 400 lira, 900 dolar, 20 euro, 1 dolar, Zaman gazetesine ait kupürler ve örgüt lideri Fetullah Gülen’e ait çok sayıda kitaplar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 7
  • Alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Halen mücadele ediyorlar asın bunları gitsin
    Cevapla
  • YazıYorum 4 yıl önce Şikayet Et
    çıkartın vatandaşlıktan
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda ne para biter ne de hainlik.
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Suç tüm hukuklarda şahsidir. Suçlu haricindekiler sorumlu tutulamaz. Suçluların ailelerine yardım etmek insani bir görevdir.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    hey hat ki hey haat. hala ne diye bu nerede son bulacağı belli olmayan şarlatanın peşine düşenler. az aklınız varsa, kendinize dönün bir muhasebe yapın nerede yanlış yaptık. bu kadar kuru inatla Aya da Marsa da gitseniz sizi kovalayacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!