Hatay'da silahlar konuştu: Ölü ve yaralılar var

Hatay'ın Antakya ilçesinde iki aile arasında çıkan tartışmada tüfekle vurulan 3 kişi hayatını, 3 kişi yaralandı

GİRİŞ 18.09.2019 15:25 GÜNCELLEME 18.09.2019 16:15
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

HATAY'da Nihat Doğru, kardeşine istediği kuzeni Bilem Doğru (23), başka biriyle nişanlanınca, amcasının evini pompalı tüfekle bastı. Doğru, Bilem Doğru ile ağabeyi İbrahim Doğru (33) ve nişanlısı Mahmut Afsal'ı (28) öldürdü; amcası, amcasının eşi ve damadın annesini ise ağır yaraladı.

Olay, dün akşam merkez Antakya ilçesinin kırsal Karaali Mahallesi'nde meydana geldi. Nihat Doğru, 3 ay önce amcasının kızı Bilem Doğru'yu erkek kardeşine istedi. Ancak Bilem Doğru ve ailesi bu isteği geri çevirdi. Bir süre sonra Bilen Doğru, Mahmut Afsal ile nişanlandı.



Düğün hazırlığı yapılırken, Mahmut Afsal, annesiyle birlikte dün nişanlısını ve ailesini ziyarete geldi. Aileler içeride otururken, bir süre sonra Nihat Doğru, pompalı tüfekle evi bastı. Nihat Doğru, önce evin arka penceresinden, ardından da giriş kısmından içeriye peş peşe ateş açtı. Saldırıda Bilem Doğru, ağabeyi İbrahim Doğru ve nişanlısı Mahmut Afsal yaşamını yitirdi. Bilem Doğru'nun annesi G.D., babası O.D. ve damadın annesi Ç.A. ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine mahalleye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Jandarma, olayın ardından kaçan Nihat Doğru'yu yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

YORUMLAR 32
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Doğru, gitti senin dünyan ve ahiretin. Biliyorum şimdi onu düşünmüyorsun ancak o gün geldiğinde keşke yapmasaydım diyeceksin muhakkak.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    hem cani hem sapık. akrabalarını cinsel obje gören hastalıklı. direk idamlık.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    idam idam diye bağıracağımıza islam İslam diye bağıralım idamla bir insan ölür İslam'la bütün toplum kurtulur
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupada adama tokat bile atsan, adam senin donuna kadar bütün mal varlıgını alır ve içeride yatarsın.
    Cevapla
  • zulufkar 4 yıl önce Şikayet Et
    cus mk atma gevsek ben hollanda da kaliyom. en az 3 ay ve 500 euro ceza birini dovmek. atacaksan ufaktan at afacan osman
    Cevapla
  • Thy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu turk gelenekleridir. Her turk filmlerinde boyle seyler oluyor. Insanlar bunu normal goruyor. Turk filmlerinde mafia ve olum oyunlari kaldirilmalidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!