"Amasya'da özel okulda maaş krizi iddiası" haberine tekzip

Amasya'da özel bir okulda maaş ödenmemesi hususunda sitemizde yapılan haberle ilgili haberde adı kısaltılmış olarak verilen K. Okulları tarafından bir tekzip metni yayınladı.

"Amasya'da özel okulda maaş krizi iddiası" haberine tekzip
"Amasya'da özel okulda maaş krizi iddiası" haberine tekzip
GİRİŞ 19.09.2019 10:02 GÜNCELLEME 19.09.2019 12:07

"Amasya'da özel okulda maaş krizi iddiası" Başlıklı Habere tekzip yayınlayan kurumun açıklaması şu şekildedir:

 

 

1. Haberin başlığında K okullarında çalışmakta olan öğretmen ve diğer personelin geçen yıldan bu yana maaşlarını alamadıkları ile ilgili iddia asılsızdır. Şu anda 3 kampüs alanında çalışmakta olan öğretmen ve personelin anlaşmalı bankalarımız olan Yapı Kredi ve Garanti Bankalarındaki hesaplarına zamanında ve eksiksiz olarak yatırılmıştır. Haberde bahsi geçen öğretmenlerin ayrıldıkları tarihe kadar maaşlarının düzenli olarak yatırıldığının dokümanları haber7’nin yazı işlerine iletilmiştir.

2. Kurumumuzdan ayrılan ve habere konu olan 2 öğretmenin ayrılış sebebi yıllardır haftada 5,5 gün olan çalışma günlerinde bu yıldan itibaren en az 1 günü (özellikle pazartesi günü) boşaltılmasını okuldan arta kalan zamanlarının dışarıdaki özel derslerine yetmemesini ve çok yorulduklarını, dinlenmek istediklerini belirtmeleri, kurumun bu talebi reddetmesi üzerine kendi istekleriyle ayrıldıklarını kamuoyuna bildiririz.

3. Kurumumuz yaklaşık 9 yıldır eğitim öğretim faaliyetleri sürdürmekte olan bir kurumdur. Tek kampüste 175 öğrenci ve 51 çalışanla başlayan eğitim serüveni günümüzde 3 kampüste 1300 öğrenci ve 240 öğretmen ve çalışanla sürdürmektedir.  Bölgenin en iyi okulları haline gelen kurumlarımız Amasya ve çevresinde en çok tercih edilen özel okuldur. Bu da eğitim kalitesinden ve ücretinin makul seviyede olmasından kaynaklanmaktadır. Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda hem kurucumuz hem de kurumlarımız hakkında ileri sürülen “TİCARETHANE” ve “EĞİTİMDEN ANLAMAYAN İŞ İNSANLARI” benzetmeleri yakışıksız ve mesnetsizdir. Kaldı ki sanatsal ve sportif alanlardaki başarılarımızın yanında her yıl ulusal ve uluslararası sınavlarda gösterdiğimiz.performanslar dikkate alındığında öncelikli hedefimizin eğitim öğretim olduğu ortadadır.

4. Bu tarz asılsız haberler bizleri asla yıldırmamış ve yıldırmayacaktır. Kurumlarımız öğrencilerine en kaliteli hizmeti dün olduğu gibi bugün de artarak sunmaya devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!